Yasemin Karamisa Kadınlar Günü Özel Yapımda Başrol Oynadı

Oyuncu ve model Yasemin Karamisa, Kadınlar Gününe özel Kırmızı Kurdele isimli filmiyle kadın özgürlüğüne dikkat çekti. Karamisa aynı zamanda filmdeki müziğin söz ve müziğini de kendi yaparak dikkatleri üzerine çekti.

09 Mart 2021 Salı 09:41
1190 Okunma

Bu bir sosyal sorumluluk projesi olarak yapılmıştır. Her kadın kendi istediği kişiyle evlenme hakkına sahiptir. Senaryo söz müzik Yasemin Karamisaya ait olan Aynı zamanda başrolünde Yasemin Karamisanın olduğu kısa metraj olarak çekilen ve festivaller için yapılan bir filmdir. Küçük yaşta kendi sevdiğiyle değil ailesinin istediğiyle apar topar evlendirilmek zorunda kalan bir Kızın dram hikayesini anlatır. Kadınların kanayan yarasına tuz basmak amacıyla kadına dikkat çekmek istenmiştir. Pınar Bent gelinlik bu projeye kostümüyle destek olmuştur. Yönetmenliğini Çetin Çavan'ın üstlendiği, yapımcılığını ise Bülent Doğan'ın yaptığı gelinin dramını anlatan bir filmdir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yetiştirmek üzere hazırlanmıştır.

Best model of Turkey Best Press güzeli Yasemin Karamisa modellik dışında oyunculuk da yapmakta. Geçtiğimiz hafta 3 Mart Çarşamba günü çekimleri yapılan kısa film projesi Kırmızı Kurdele filminin başrolünde olan, aynı zamanda senaryo söz müzik kendisine ait filmini cekmiş bulunmaktadır. Karamisa F"ilmimizi Kadınlar gününe özel yetiştirdik Filmimizin konusu küçük yaşta kendi sevdiğiyle değil ailesinin zoruyla apar topar evlendirilen bir kızın dram hikayesine değinmiştir. Her kadın kendi istediği kişiyle evlendirilme hakkına sahiptir vurgusuyla kadınlara dikkat çekmek istemiştir. Kendi yazdığım hikayemi canlandırmak bana onur ve gurur verdi diyerek tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutlarım" diyerek kadınların kanayan yarasına tuz basarak dikkatlerine üzerine çekti. Karamisa sözlerin "Pınar bent gelinlikten bu projeye kostüm desteği geldi kadın dayanışması için teşekkür ediyorum. Aynı zamanda en önemlisi yönetmenliğini Çetin Çavanın yaptığı, Yapımcılığını Bülent Doğan’ın destek olduğu harika bir projeyi sizlerin beğenisine sunmak için hazırladık. 



Oyuncular 
Yasemin Karamisa 
Kutay Koç 
Bülent Yasık 
Gürkan Erduvan 
Şerafettin Alpsoy
Naz Balkar 
Nurcihan Coşkun yer almıştır 
Kuaför Zafer Tokgöz 
Makyöz Banu Saadet 
 Oyuncu ekip ve tüm emeği gecen herkese bizlerin yanında olup projene destek oldukları için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 09.03.2021 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24