MURAT BEYAZTAŞ KONSERİ

Sanatçı Murat Beyaztaş, yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık akşamı özel bir yardım konserinde yeniden müzik severlerle buluşuyor. 

19 Aralık 2023 Salı 10:12
2714 Okunma
MURAT BEYAZTAŞ KONSERİ

BKSM DAYANIŞMA SAHNESİ

MURAT BEYAZTAŞ KONSERİ

Sokak Lambası Derneği yararına…

Sanatçı Murat Beyaztaş, yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık akşamı özel bir yardım konserinde yeniden müzik severlerle buluşuyor. 

Şef Onur Asım Şenocak yönetiminde Makbule Demirkan’ın sunumuyla gerçekleşecek olan konserde; misafirlerimizin sokakta yaşayan vatandaşlarımız için yanlarında getirecekleri gıda malzemeleri (paket bazlı pirinç, şeker, makarna vb.), yardım malzemeleri (giysi, ayakkabı vb) veya nakit desteği Sokak Lambası Derneği’ne aktarılacak. 

MuNaMa Organizasyonun gerçekleştirdiği konser, iş insanları Nalan Yıkılmaz ve Murat Beyaztaş’ın katkılarıyla amacına ulaşacak. 

DurakMedya'da yer alan habere göre sokakta yaşayan vatandaşlar için sanatçı Murat Beyaztaş yardım konseri düzenleniyor. Şef Onur Asım Şenocak yönetiminde Makbule Demirkan’ın sunumuyla gerçekleşecek olan konserde; misafirler sokakta yaşayan vatandaşlar için yanlarında getirecekleri kuru gıda malzemeleri (paket bazlı pirinç, şeker, makarna vb.), yardım malzemeleri (giysi, ayakkabı vb) veya nakit desteği Sokak Lambası Derneği’ne aktarılacak.

Ücretsiz olan etkinliğimize herkes davetlidir.

21 Aralık 2023
Perşembe / 20.00

Sarıyer Belediyesi
Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi 

Adres: Pınar, Günyüzü Sk. No:2, 34460 Maslak (Işık üniversitesi arkası) *Otopark mevcut

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24