Faruk Emre'den Yeni Yıl Konseri!

"Gazoz" isimli albümü, "Sevdim", "Tut Çek" gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Faruk Emre, yeni projeleri için hazırlıklara devam ediyor. Başarılı sanatçı, 2022'nin kapılarını sahnede sevenleriyle birlikte açacak.

17 Aralık 2021 Cuma 15:34
684 Okunma
Faruk Emre'den Yeni Yıl Konseri!

31 Aralık Cuma gecesi The Steeve Creative - Local'de sevenleriyle buluşacak olan Faruk Emre, özel repertuarı ve sürprizleriyle 2022 yılına merhaba diyecek!

Müzik çalışmalarına hız veren ve yeni projeleri için hazırlıklara devam eden Faruk Emre, 2022 yılını sahnede sevenleriyle karşılamaya hazırlanıyor.

21-12/17/e2a39146-5229-4aac-95a4-543f2c1b0aec.jpg

Müzik çalışmalarına hız veren ve yeni projeleri için hazırlıklara devam eden Faruk Emre, 2022 yılını sahnede sevenleriyle karşılamaya hazırlanıyor.

"Gazoz" isimli albümü, "Sevdim", "Tut Çek" gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Faruk Emre, kısa bir ara verdiği sahnelere tüm hızıyla geri döndü. Bu süre zarfında menajer değişikliğine de giden Faruk Emre, Melike Obiz ile anlaştı.Yeni projeler için yoğun çalışmalar yürüten sanatçı, yılbaşında seyircileriyle birlikte olacak.

Faruk Emre, pandemi dönemi boyunca müzik çalışmalarına verilen arada, İstanbul Göktürk'te 13 yıldır işlettiği Estemia Güzellik Merkezi ile de yakından ilgilendi. Sanatçı, güzellik merkezinin Fransa ayağı için de girişimlerini tamamladı. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.12.2021 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.