Livera Homes

30 yıldan fazla süredir birçok farklı alanda hizmet sunan Fimar Holding’in gayrimenkul, yapı ve inşaat kolu olan Fimar Yapı

16 Ağustos 2018 Perşembe 15:38
1271 Okunma
Livera Homes

30 yıldan fazla süredir birçok farklı alanda hizmet sunan Fimar Holding’in gayrimenkul, yapı ve inşaat kolu olan Fimar Yapı, yatırım değeri yüksek, konforlu ve güvenilir projelere imza atmaktadır. 2013 yılından beri kendi öz kaynaklarıyla eşsiz yaşam alanları sunan Fimar Yapı, Türkiye’nin birçok farklı noktasında hayata ve şehre değer katan projeler ortaya koymuştur. 

Hizmet vermeye başladığı ilk günden beri müşteri beklentileri ve memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Fimar Yapı, sektördeki beklentiler ve ihtiyaçları son teknolojiyle müşterilerine sunmakta, geleceğe değer katan projeleri Fimar Holding güvencesiyle tamamlamaktadır.

Doğayı soluyun, şehrin merkezinde sağlık dolu yaşayın...

Şehrin gürültüsü yerine kuş sesleri duymak, egzoz dumanı yerine oksijen solumak, kısacası dolu dolu yaşamak artık mümkün!

Belgrad Ormanı’nın yanı başında yer almanın avantajlarını en verimli şekilde deneyimlemenizi sağlayacak Livera Homes’da doğaya dokunabileceksiniz.

Livera Homes’da yaşıyorsanız, her yol evinize çıkar...

Livera Homes’un özel konumu sayesinde, Avrupa Yakası’nın iş merkezileri Maslak, Levent, Sarıyer ve Etiler’e 9 dakikalık mesafede, gözde alışveriş merkezlerinin yanıbaşındasınız.

Evinizin önünden geçecek metro sayesinde, hem şehir merkezine yakın hem de doğanın tam kalbinde olacaksınız.

Hayatınıza keyif katın...



Yenilikçi ve fonksiyonel daireleriyle hayatınızı kolaylaştıracak Livera Homes, size hayal ettiğiniz konforu yaşama fırsatı sunuyor. Her daireye özel kapalı otoparkı, kapalı devre güvenlik sistemi, akıllı ev sistemi gibi özellikler sayesinde, güven dolu bir geleceğin konforunu bugünden yaşayacaksınız.

Isıtma sistemi, su arıtma sistemi ve dairelerin tümünü besleyen jenaratör, konfora öncelik verenLivera Homes’da düşünülen detaylardan sadece birkaçı.

Livera Homes’un içinde mutlu yuvalar, kalıcı dostluklar var…

Livera Homes, sakinlerine, şehrin çarpık yapılaşma ile bozulmuş görüntüsünden uzakta, sımsıcak komşuluk ilişkilerinin hayata güven kattığı, doğa ile iç içe, şehrin yanıbaşında, neşe, keyif ve huzur dolu bir yaşam sunuyor.

Şehrin yeni cazibe merkezi...



İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kemerburgaz, hem yerleşim hem de yatırım değeri yüksek olan bir bölge olarak ön plana çıkıyor. Yeşil alanları, temiz havası ve az katlı çağdaş yapılanması ile de yaşamak için öncelikli olarak tercih edilen bölgelerin başında geliyor.

Kemerburgaz, şehir içini aratmayan imkanları ve doğal park gibi kent merkezinin yoğunluğuna karşı alternatif olabilecek niteliklere sahip olması nedeni ile özellikle üst gelir grubu tarafından tercih edilen bir bölge.



Bölgenin depreme dayanıklılığı ve kısa zamanda tamamlanması beklenen Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı Kemerburgaz Durağına yakınlığı da Livera Homes’u öne çıkaran başlıca özelliklerden...

Kaliteli malzemeler, kusursuz konforla tasarlanan daireler, siz ve sevdiklerinizin mutluluğu için dizayn edildi.

1+1’den 5+1’e tek kat, dubleks ve ters dubleksten oluşan, birbirinden kaliteli malzemelerle tasarlanan 68 dairesi ile Livera Homes, kapalı otoparkı, fitness salonu, kapalı havuzu, saunası ve spasıyla da sizi hem vücudunuzu hem de zihninizi tazeleyeceğiniz stresten uzak konforlu bir hayata davet ediyor. Hem vücudunuzu hem de zihninizi tazeleyeceğiniz, stresten uzak yeni bir hayata…

Livera Homes

Adres: Mithatpaşa Mah. Selanik Bulvarı No:186 Kemarburgaz - Eyüp/İstanbul

Telefon: 0212 360 0605

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.