Kemerburgaz Doğal Buz Pisti ve Atlıkarınca Sevenlerini Bekliyor

Kemerburgaz Kent Ormanın'da yeni inşa edilen buz pateni pisti çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

25 Aralık 2020 Cuma 00:00
3125 Okunma

5.500.000 Metrekarelik Alana sahip Kemerburgaz Kent Ormanı’nda spor alanları, yürüyüş parkurları, kafe ve restaurantlar yer almaktadır.

Ayrıca çocuklara ve ailelere yönelik etkinlik ve festival alanlarıyla tüm İstanbulluların 365 gün ailece vakit geçirebileceği doğa ile iç içe bir buluşma noktasıdır.

Yeni inşa edilen buz pateni pisti 450 metrekarelik bir alanı kaplıyor ve 600 metrekarelik bir çadıra yerleştiriliyor. Buz pateni pistinin büyülü atmosferini yaşarken temiz hava soluyacağınıza ve keyifli vakit geçireceğinize inanıyoruz.

Özellikle çocuklar açık piste büyük ilgi göstermeye başladı. 

Covit'in tüm önlemleri kapsamında, patenler ve ekipmanlar her kullanımdan sonra düzenli olarak dezenfekte edilmekte.

Buz pateni pisti çadırının yanları açık ve hava sirkülasyonu sağlanmaktadır.

İşlerinde uzman eğitmenleriyle her yaş grubuna hitap ediyor.

3.5 yaştan itibaren hem çocuklara hemde yetişkinlere özel eğitim veren hocaları rusca, ingilizce, almanca dil bilmekte olup yabancı misafirlerin de paten pistinde hizmet vermektedir.

Pistte gruplara ve okullara eğitimler için özel indirimli paketler de sunuluyor.
Başta çocuklar olmak üzere vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bu parkur, 7-70 yaş arası herkesin gözde eğlence mekanı ve İstanbul'un en popüler paten merkezi.

Burada olmaktan belkide en memnun kalan çocuklar olacaktır. Bünyesinde bulunan yaklaşık 20 kadar çocuk parkıyla, çocuklara sıra beklemeden eğlenmenin kapıları açılıyor. Ayrıca yeni eklenen dönme dolap, atlı karınca, trambolin gibi eğlence ekipmanlarıyla küçük bir lunapark havasını çocuklara yaşatıyor.

Adres: Göktürk Merkez, Pirinççi Köyü Kemerburgaz Yolu, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

İnstagram: icerinkkemerburgaz

Telefon: 0530 641 51 47

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.12.2020 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.