Remzi Aydın Açıklamalarda Bulundu!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.

04 Ekim 2018 Perşembe 21:44
662 Okunma
Remzi Aydın Açıklamalarda Bulundu!

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapmasında Kemerburgaz Hayvan Kliniği’nde gerçekleştirilen programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı ve açıklamalarda bulundu. Remzi Aydın

"Hayvanları koruma günü sebebiyle Eyüpsultan Belediyesi Hayvan Kliniğimizde hayvan severler ile bir program tertip ettik. Sağ olsunlar muhtarlarımız da programa iştirak ettiler. Bugün anlamlı bir gün gerçekten. Tabi esasında ben bu özel günlerin sadece bir güne mahsus olmasını kabul etmiyorum. Anneler Günü, Babalar Günü, Hayvanlar Günü. Bir farklılık olacak ise aslında her gün olması lazım. Ama bu özel günün de altını çizmemizde fayda var. Eyüpsultan Belediyesi olarak biz baştan beri her zaman yaşamımızın bir parçası olan hayvanları her zaman önemsedik ve onların doğal yaşam şartlarını olabildiği kadar oluşturmaya çalıştık. Yaşadığımız birçok sorunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.

Önümüzdeki günlerde İnşallah çok güzel projelerle kamuoyunun önüne çıkacağız. Bu güne kadar gerek hayvan ambulansımızla gerek hayvan kliniğimizle mama dağıtımlarımızla, mama dağıtım ünitemizle ve diğer gönüllülerle yaptığımız sosyal projelerle bu konuyu çok ciddi mesafeler aldığımızı düşünüyorum. İnşallah kamu ve özel sektör ya da sivil – daha doğrusu – gruplarımızla iş birliklerimizi geliştireceğiz. Ve bu anlamda çok daha ciddi adımlar atacağımızı düşünüyorum." dedi.

Remzi-aydin-iguana

Konuşmasının sonunda soru gelmemesi üzerine Remzi Aydın “Her şeyi açıkladım zaten” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.10.2018 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24