ÖDÜL TÖRENİMİZ ULUSAL BASININ ZİRVESİNDE

"Göktürk Dergisi" tarafından 18 Şubat 2020’de Kemer Country Hotel’de düzenlenen “Yılın Enleri Ödül Töreni” ulusal basında gündemin zirvesinde.

20 Şubat 2020 Perşembe 15:34
7139 Okunma
ÖDÜL TÖRENİMİZ ULUSAL BASININ ZİRVESİNDE

"Göktürk Dergisi"nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Yılın Enleri Ödül Töreni” sanat, iş, medya ve spor camiasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Büyük bir özveriyle organize edilen geceye ünlü isimler damga vurdu.

Geçen sene ilki düzenlenen‘Yılın Enleri Ödül Töreni" Hürriyet, Milliyet, Posta, Kanal D, Acunn.com, Gazete Vatan, msn, Keyf Gazetesi gibi birçok Ulusal medya platformunda geniş yer aldı. Ödül töreni Türkiye sınırlarını aşarak Ulduzumsan.az isimli Azerbaycan gazetelerindede yer aldı. Bunların yanı sıra birçok yerel medya platformunda geniş yankı uyandıran "Yılın Enleri Ödül Töreni" uzun süre akıllardan silinmeyecek gibi görünüyor. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.02.2020 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.