Meteoroloji tarih verdi! İstanbul'a kar geri geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika hava durumu raporuna göre hafta sonunda artacak hava sıcaklıkları salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak. Pazartesi gününden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak yağışla birlikte sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek. Çarşamba günü ise yurdun büyük bölümünde kar yağışı bekleniyor. İşte Marmara Bölgesi ve İstanbul'da beklenen kar yağışı tarihi…

20 Mart 2021 Cumartesi 09:44
333 Okunma
Meteoroloji tarih verdi! İstanbul'a kar geri geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika hava durumu raporuna göre hafta sonunda artacak hava sıcaklıkları salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak.

Pazartesi gününden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak yağışla birlikte sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek.

Çarşamba günü ise yurdun büyük bölümünde kar yağışı bekleniyor. İşte Marmara Bölgesi ve İstanbul'da beklenen kar yağışı tarihi…

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporuna göre yurda soğuk hava ve kar yağışı yeni hafta ile birlikte geri dönüyor.

Meteoroloji'nin haftalık hava durumu tahmin raporuna göre hafta sonunda hava sıcaklıkları artıyor ancak pazartesi gününden itibaren tüm yurt yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

SOĞUK VE KAR DÖNÜYOR 

Pazartesi gününden itibaren etkili olacak yağışlar, sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışına dönüşecek. Meteoroloji'nin raporuna göre salı günü iç ve doğu kesimlerde kar yağışı, Batı Karadeniz'de ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Çarşamba günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı beklenirken, Marmara Bölgesi ve İstanbul'da perşembe günü karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

İşte Meteoroloji'nin hava durumu açıklaması:Hafta sonunda hissedilir derecede artacak olan hava sıcaklıklarının Salı gününden itibaren Ülkemiz genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 20.03.2021 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24