Meteoroloji Genel Müdürlüğün 'den İstanbul için yağış uyarısı !

Meteoroloji İstanbul için yağışlı ve çok bulutlu geçeceği ve yurt genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyredeceği bilgisinde bulundu.

19 Nisan 2019 Cuma 09:40
536 Okunma
Meteoroloji Genel Müdürlüğün 'den İstanbul için yağış uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün  bu gün havanın  İstanbul'da çok bulutlu ve aralıklı sağnak yağışlı geçeceği ,yağışların 06.00-12.00 ve 18.00-24.00 saatleri arasında etkili olacağını duyurdu. Yurt genelinde havanın mevsim normallerinin altında seyredeceğini ve hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmediğini belirtildi.Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri ile Antalya ve Isparta’nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’da gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

AA

Son Güncelleme: 19.04.2019 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24