İstanbul’a dev bir hizmet daha! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak.

Gayrettepe- Kağıthane metro hattı tamamlandı. Açılışının bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla saat 11.00'de yapılacağını açıkladı.

29 Ocak 2024 Pazartesi 10:41
4593 Okunma
İstanbul’a dev bir hizmet daha! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak.

Gayretepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun son etabı olan Gayrettepe-Kağıthane bölümünün açılışını bugün Başkan Erdoğan yapacak. Gayrettepe ile İstanbul Havalimanı arasındaki seyahat süresi 30 dakikaya inecek

. 9 istasyonu olan hattın 3.5 km uzunluğundaki son etabıyla birlikte toplam uzunluğu 37.5 km'ye çıktı.İstanbul Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı sağlamak için inşaatına başlanan (2016) Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın 9. ve son istasyonu olan Gayrettepe- Kağıthane metro hattı tamamlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilklerin ve enlerin projesinin son istasyonunun açılışının bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla saat 11.00'de yapılacağını açıkladı.

DHA

Son Güncelleme: 29.01.2024 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24