Hava nasıl olacak: Meteoroloji'nin son tahminleri

Meteoroloji'nin geçtiğimiz gün için beklediği yağışlar dün İstanbul'u etkiledi ve gece saatlerinde İstanbul doluya, yağmura teslim oldu. Vatandaşlar hem doluya karşı öneml almak hem de hava muhalefetine karşı hazırlıklı olmak için hava durumu detaylarını araştırıyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre son hava durumu detaylarını paylaştı.

28 Haziran 2018 Perşembe 11:43
618 Okunma
Hava nasıl olacak: Meteoroloji'nin son tahminleri

Beklenen dolu İstanbul’a geldi ve dün akşam saatlerinde İstanbul şiddetli yağmura teslim oldu. Yağışın şiddeti nedeniyle önce Atatürk Havalimanı’nda uçak iniş ve kalkış trafiği geçici olarak durduruldu daha sonra da trafik normale döndü. Peki İstanbul’da bugün hava nasıl olacak? Yağış beklenen yerler hakkında son hava durumu tahminleri;

SAĞANAK UYARISI BAZI İLLER İÇİN SÜRÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Muğla, Manisa, Kütahya, Uşak, Denizli, Ordu, Giresun çevreleri ile Samsun’un doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale çevreleri, Balıkesir’in batı ilçeleri ile İzmir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. Hava durumu batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24