Eyüpsultan Gazeteciler Derneği Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’yı Ziyaret Etti

Eyüpsultan Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Şaban Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’yı Ziyaret Etti.

28 Mayıs 2024 Salı 10:43
66690 Okunma
Eyüpsultan Gazeteciler Derneği Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’yı Ziyaret Etti

Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Kaymakam İhsan Kara’ya bilgiler verdi.

Kaymakam Sayın Kara, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, derneklerin çok önemli sivil toplum örgütleri olduğunu ve kuruluş amaçları için hizmet edilmesi gerektiğini söyledi. Sn. KARA tüm basın mensuplarına habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar dilerken, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile yerel idarecilerimiz arasında işbirliği ve koordine oluşturarak,  çok değerli halkımızın da desteği sağlanmak suretiyle Eyüpsultan’ı hep birlikte daha ileri seviyeye taşımanın gayreti içinde olacaklarını ifade etti. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.05.2024 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24