Taşköprü’den Dünya’ya, bi’ dünya sarımsak!

Dünya Sarımsak, Çokcan Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin bir markası olarak 8 Temmuz 2020’de kurulmuştur.

14 Eylül 2020 Pazartesi 11:11
1194 Okunma
Taşköprü’den Dünya’ya, bi’ dünya sarımsak!

Bağlı olduğu şirketin Kastamonu ili Taşköprü ilçesi Yazıhamit köyündeki tarım yatırımlarından elde ettiği mahsullerin satışı ve Kastamonu ile çevre illerin yöresel ürünlerini tüm Türkiye’ye pazarlama amacı gütmektedir.

Doğal tarım, güvenli alışveriş, temassız kargo prensibi ile yola çıkan Dünya Sarımsak her zaman önceliğine siz değerli müşterilerini koymaktadır

Taşköprü’den Dünya’ya, bi’ dünya sarımsak!

Marka tescilli ve TUBİTAK ürünlerine bandrol basabilen
Başlıca ürün kalemlerinden olan Taşköprü sarımsağı, Sarımsak ekstraktı, Sarımsağın işlenmiş ve işlenmemiş hali, Unlu mamuller, Bakliyatlar, Reçeller ve Marmelatlar. Ve nitelikli olarak yöreselleşmiş bir çok ürünlerini www.dunyasarımsak.com e-ticaret siteleri üzerinden online satışa sunmaktalar.

Dünya sarımsağın amacı başta Kastamonu’nun doğal yöreselleşmiş lezzetlerini ve tüm yöreselleştirilmiş ürünleri, siz değerli müşterilerine satışa sunmak.




DÜNYA SARIMSAK

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Çamlık Caddesi No.:20/B, 34077, Eyüpsultan/İSTANBUL
Telefon: 0212 322 25 26
E-Mağaza : www.dunyasarimsak.com
Instagram: dunya_sarimsak

Son Güncelleme: 15.09.2020 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.