Stey Atelier ile Eşsiz Bir Butik Deneyimi!

Günlük ve spor giyime dair siz ve çocuklarınız için geniş ürün çeşitliliğiyle Göktürk’te misafirlerini ağırlamaya başlayan Stey Atelier, alışılagelmiş butiklerden farklı bir konsepte sahip.

24 Mart 2021 Çarşamba 16:02
859 Okunma
Stey Atelier ile Eşsiz Bir Butik Deneyimi!

Günlük ve spor giyime dair siz ve çocuklarınız için geniş ürün çeşitliliğiyle Göktürk’te misafirlerini ağırlamaya başlayan Stey Atelier, alışılagelmiş butiklerden farklı bir konsepte sahip.

Eşiniz ile, çocuklarınız ile kıyafet alışverişi yaparken aynı anda kahve içebildiğinizi düşensenize. Stey Atelier’de bu mümkün. Sıradan bir butikten ayrışan Stey Atelier, şık tasarımı ile güzel bir kafe olarak da misafilerini ağırlamak için bekliyor.

Günlük ve spor giyim konusunda dünyada önde gelen markaları bulabileceğiniz Stey Atelier, kahveleriyle de iddialı. Benzersiz bir deneyim için Stey Atelier misafirlerini ağırlamak için bekliyor.

S.T.E.Y ATELİER AND CAFE hakkında

S.T.E.Y  2015 yılında ÖZLEM GÜMÜŞ BORHAN  tarafından İstanbul da kuruldu. S .T .E .Y Moda Sanat ve Kahveyi bir araya getirerek Türkiye de farklı bir konsept Mağaza olarak sıra dışı tasarımlar, baskılar,markalar, dekoratif objeler, çocuk kadın erkek her yaşa ve kişisel tarzının her alanına eşlik eden zengin bir ürün çeşitliğine sahip genç bir markadır.Ayrıca daha Online Satış Platformları Türkiyede yok iken www.onlinethestore.com kurarak Digital dünyaya ilk adım atan isimlerden olma gururunu duyan ve www.steyatelier.com olarak yoluna çizgisine ufku acık vizyonu olan genc tasarımcılarla devam eden Kendini her gün yenileyen ve yenilemekten de gurur duyan bu marka sizlerin desteği ve ilgisi ile yükselişte olup kendisine global pazarda yer yarattığı gibi ülke genelinde de ses getirmiş olma gururuyla devam etmektedir çalışmalarına. Şimdi ye kadar izlemiş olduğumuz vizyonumuz ve başarılarımızın sonucunda izlediğimiz yolumuz her zaman bizi ve değerli iş ortaklarımızı yükselişe taşımıştır. Bundan sonraki başarılarımız da da sizi yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

Stey Atelier

Adres: Belediye Caddesi Işıldar Sokak 4/C Göktürk/İstanbul

Telefon: 0532 501 11 82

Instagram: steyatelier

Web Sitesi: steyatelier.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.04.2021 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.