Şampiyon Kokoreç Göktürk

1962 yılından günümüze uzanan bu serüvende milyonlarca misafirimizi büyük bir keyifle ağırladık.

15 Eylül 2018 Cumartesi 15:27
2256 Okunma
Şampiyon Kokoreç Göktürk

1962 yılından günümüze uzanan bu serüvende milyonlarca misafirimizi büyük bir keyifle ağırladık. Bizlere bu işi keyifle yapmamızı sağlayan en büyük olgu ise heyecandır. Özgün ürünlerimizi zengin baharat çeşitlerimizle harmanlayarak leziz tatlar sunmak ve beğeninizi kazanmak en güzel mutluluktur. Bir Türk markası olarak dünyaya açılıyor olmamız ise gururumuzdur. Teşekkürler.

Yarım askı geçen tecrübemizle

Türkiye’de Tek

Avrupa standartlarında tüm üretim belgelerine sahip tesisimizle global firmalara karşı sokak tatlarımıza sahip çıkıyoruz.

Hizmeti düzgün, hijyenik şekilde sunmayı hedefleyen çizgimiz ve yarım asrı geçen tecrübemiz rehberliğinde gelişmeye devam ediyoruz.

Şampiyon Kokoreç Ailesi olarak tüm bu özel lezzetleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırmak adına, teknolojik altyapıyı optimize şekilde kullanarak, kalite standartlarımızdan ödün vermeden bayii ağımızı genişletiyoruz.

Şampiyon Kokoreç Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi Tan Sokak Kemer Corner Sitesi İnci Blok Dükkan No:3 Eyüpsutlan/İstanbul 

Telefon: 0212 322 75 75

Son Güncelleme: 15.10.2018 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.