Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi Yeni Normale Hazır Eğitim Modeli ile Sizlerle

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi yeni normale hazır bir şekilde faaliyetlerine başladı.

17 Şubat 2021 Çarşamba 10:56
1359 Okunma
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi Yeni Normale Hazır Eğitim Modeli ile  Sizlerle

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi yeni normale hazır bir şekilde faaliyetlerine başladı. Periyodik olarak dezenfekte işlemlerinin gerçekleştiği kurs merkezinde sınıflardaki öğrenci sayısı sosyal mesafe kurallarına uygun olarak azami 10 kişi ile sınırlandırılmış durumda. 
Nazmi Arıkan Fen Bilimler Kursa Merkezi sunduğu seçenekler ile fark yaratmayı başarıyor. Lise ve üniversite hazırlık programlarından bireysel koçluğa kadar birçok farklı seçeneği deneyimli ve alanında uzman eğitmenler rehberliğinde öğrenciler ile buluşturuyor.
Yeni nesil eğitim sistemine uygun olarak sorulan hazırlandığı kurum içi deneme sınavlarına ek olarak ülke genelinde yapılan Özdebir ve Töder sınavları da yapılmakta. 

Kurumun kendi çevrimiçi öğrenci sistemi EYS üzerinden eğitmenler tarafından öğrenci takipleri ve ödev paylaşımları yapılıyor. İnternet üzerinden sesli, görüntülü ve yazılı toplantılar ile duyuru ve paylaşımlar ile daha dinamik bir öğretim sürecini sizlere sunan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nde özel ders seçenekleri, butik eğitim sistemiyle her öğrenciyi birebir takip ve rehberlik etme imkanını sizlere sunuyor. Danışmanlık görüşmeleri periyodik olarak hem eğitmenler hem de rehberlik birimleri tarafından takip edilerek öğrenciyi potansiyeli doğrultusunda doğru yönlendirme konusunda rehber olan kurs merkezi bu önemli süreçte hem öğrenci hem de veli ile kurduğu sıkı diyalog ve zengin içerikli daha yoğun bir eğitim programı ile çocuklarınızın başarıya daha kolay ulaşmasını sağlıyor.

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Merkezi Göktürk
Adres:
Göktürk Belediye Cad. Işıldar Sk. Göktürk İş Merkezi No:1 Kat:3-4 Göktürk/Eyüpsultan/İstanbul
Telefon: 0212 322 59 29
Instagram: gokturkfenbilimleri

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.02.2021 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.