MD Gentlemen Hair Studio Mustafa Demirtaş farkıyla Göktürk’te

Kişiye özel tasarımlarla farklılaşan MD Gentlemen Hair Studio’da erkek saç ve sakal tasarımı, bakımı ve onarımına dair her türlü hizmet kişiye özel olarak sunuluyor.

09 Haziran 2021 Çarşamba 11:23
1305 Okunma
MD Gentlemen Hair Studio Mustafa Demirtaş farkıyla Göktürk’te

Kişiye özel tasarımlarla farklılaşan MD Gentlemen Hair Studio’da erkek saç ve sakal tasarımı, bakımı ve onarımına dair her türlü hizmet kişiye özel olarak sunuluyor. MD Gentlemen Hair Studio ile iyi görünmek düşündüğünüzden de kolay!

Anatomik Saç ve Sakal Tasarımı işlemi ile kafa ve yüz yapınıza en uygun modeller ile iyi görünüşünüze siz de şaşıracaksınız! Mustafa Demirtaş, alanında uzman ekibi ile kişiye özel bakım, onarım ve saç-sakal tasarımı deneyimini yaşamananız için sizleri ağırlamayı bekliyor.

Pandemi döneminde de hijyeni üst seviye titizlilik ile uygulayan MD Gentlemen Hair Studio randevu ile pandemi koşullarına uygun bir şekilde hizmet sunuyor. Manikür ve pedikür alanında da hizmet sunan MD Gentlemen Hair Studio'da bu hizmetleri de yüksek hijyen standartlarında güvenle yaptırabilirsiniz.

Sunulan bu ayrıcalıklı hizmetin sadece yetişkinlere yönelik olmadığını çocuklarınızın da deneyimleyebileceğini belirtelim. 

MD Gentlemen Hair Studio

Adres: İstanbul caddesi Tan sokak No: 1 Z04 Göktürk-Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 05324125823

Instagram: md_barber_club

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.06.2021 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.