Kişiye Özel Tasarım Gelinlik - Neriman Darıcı

haute couture “KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR” 

19 Eylül 2018 Çarşamba 16:17
1710 Okunma
Kişiye Özel Tasarım Gelinlik - Neriman Darıcı

Neriman Darıcı, 30 yıllık tecrübesi yanı sıra aldığı eğitimler Eyüp Özel Biçki Dikiş, İstasyon Sanat Merkez Moda Tasarım  (Modelist ve Stilist ) artı piyasa tecrübesi ile göz kamaştırıcı detaylarla hayallerinizdeki gelinliği sadece size özel olarak tasarlamaya devam ediyor. Günün moda çizgilerinde hazırlanan yeni koleksiyonu ile gelin adaylarının hayallerini süsleyen Neriman Darıcı, farklı zevklere hitap eden farklı tarzlarda hazırlanan gelinlik modelleriyle geniş bir yelpaze sunuyor.

Gelinlik yanı sıra nişanlık, abiye, damatlık, kaftan ve çocuk giyim alanında kişiye özel tasarımlar sunuyor.

Gelin ve damada aynı gün prova imkanı sunarak, yeni evlenecek çiftlere zaman kazandırıyor.

Şıklık ve zarafetin gelinlikte ki temsilcisi olan Neriman Darıcı, özel tasarımların ince işçilikle birleştiği koleksiyonuyla gelin adaylarını seçimlerini kolaylaştırıyor. Dünya trendlerini yansıtan kesimler, profesyonel dokunuşlar ile kişiye özel en şık gelinlik modeline dönüşüyor.

Neriman Darıcı - Kişiye Özel Tasarımlar

Web Sitesi: www.gokturkgelinlik.com

Telefon: 0536 855 88 95

Instagram: nerimandarici

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.09.2018 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24