JANDARMA KAÇAKÇILARIN YAKASINI BIRAKMIYOR

(3) ayrı operasyon düzenlendi

20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:48
32492 Okunma
JANDARMA KAÇAKÇILARIN YAKASINI BIRAKMIYOR

Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığı'nca kaçakçılara yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonunda çok sayıda Kaçak tütün mamülleri ve tarihi eserler ele geçirildi olaylarda 7 şüpheli gözaltına alındı.

1400 Yıllık Tevrat Ele Geçirildi

Jandarma ekipleri ilk operasyonu tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenledi operasyonda 1400 yıllık olduğu değerlendirilen deri üzerine İbranice yazılı Tevrat ele geçirildi şahısların söz konusu tevrat'ı bir buçuk milyon dolar karşılığında satmaya çalıştıkları öğrenildi.

ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN MAMULLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma ekiplerinin düzenlediği diğer iki operasyonda ise ülkeye Kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen çok sayıda tütün Mamülleri ele geçirildi operasyonlarda piyasa değeri 1200.000 TL olan,

(6100) paket çeşitli markalarda sigara
(50000) adet boş makoron*
(200) adet elektronik sigara likiti
(55) kg sigara tütünü
(170) adet elektronik sigara
(67.000) adet doldurulmuş Makaron ele getirildi.

(7) Şüpheli gözaltına alındı

Tarihi eser operasyonunda 4 kaçakçılık operasyonunda da  olmak üzere toplam (7) şüpheli yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24