Gourmet Lab Organik Gıdalarla Sofranızda

‘‘Daha İyi Ye, Daha İyi Yaşa’’ mottosuyla yola çıkan Gourmet Lab ağzının tadını, sağlığının kıymetini bilen herkesi Göktürk’teki şubesine bekliyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba 10:54
1302 Okunma
Gourmet Lab Organik Gıdalarla Sofranızda

Gourmet Lab temel prensiplerini siz değerli okurlara şu şekilde sunuyor: Biz, canımızdan bir parça olan bebeklerimizin ve çocuklarımızın iyi şekilde beslenmesi için elimizden geleni yapmak için buradayız. Dükkanımızda özellikle bu sebeple, organik gıdalara yer veriyoruz.

Evinizde hazırladığınız gibi yoğurdu, içinde hiçbir katkı malzemesi kullanılmadan hazırlanmış “Anne köftesi”ni Gourmet Lab’ de her zaman bulabilirsiniz.  Ayrıca sizleri bekleyen doğal yumurtalarımızı, katkısız reçellerimizi, olgunlaştırılmış peynirlerimizi, doğal kuru yemişlerimizi, kuru yolum tavuklarla hazırlanmış özel tavuk spesiyallerimizi mutlaka denemelisiniz…

Kaynağını bildiğimiz ve organik yetişme koşullarında üretilen doğal ürünlerimizi sizlerin sofranıza getirmek tek hedefimiz! “Yerel ürünler” , “köy ürünleri”, sözcüklerin içeriğinden de anlaşılacağı gibi, belirli bir yörede ve köyde yetişen ürünler için kullanılıyor. Aslında önemli olan bu ürünlerin yetişme koşulları.

Gourmet Lab ailesi olarak elimizden geldiğince bunu kontrol ederek sizlerin beğenisine sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca çağımızın hastalığı olan hızlı yemek alışkanlığını sizlere sunduğumuz ürünlerle nasıl değiştirdiğimizi de görmenizi isteriz.

Gourmet Lab Göktürk

Adres: Göktürk Kemerlife 21 Çarşı, Belediye Caddesi No: 236 – 237 Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 21 70 - 0533 199 21 70

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.02.2021 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.