Göktürk’te yeni meze evi açıldı!!!

24 Aralık 2020 Perşembe 15:29
3115 Okunma
Göktürk’te yeni meze evi açıldı!!!

Göktürk’te yeni meze evi hizmete açıldı

Konyapark restoranın yan kuruluşu olarak hizmete açılan Göktürk meze evi çamlık caddesinde meze severlerle buluşuyor.

Ev tadında doğal lezzetleri Göktürk sakinleriyle tanıştırmayı amaçlayan meze evi, katkı maddesi barındırmadan taze gıdalar kullanıyor.

Adanalı şef Volkan Kaya tarafından özenle hazırlanan soğuk mezeler ve içinde kullanılan taze öğütülen baharatlarla sofraları renklendirmeye hazır hale getiriliyor.

Taze ve doğal tatların buluştuğu yer

Antep usulü acılı muammara’dan bir Yunan klasiği olan Girit ezmesine kadar çeşitleniyor.Paket servis için titizlikle hazırlanan mezeler her yöreden lezzeti içinde barındırıyor.Mezelere tat ve renk vermesi için karıştırılan özel baharatlar ise Erzincan yöresinden gelen ve özenle seçilen baharatlar karışımları oluşturuyor.Böylelikle katkı maddesi olmadan doğal ürünler sizlerle buluşuyor.

Her sabah 11’den gece 00:00’a kadar paket servise hazır olan restorana yemek sepeti veya telefon üzerinden sipariş verilebiliyor.

Telefon: (0212) 322 05 92

Adres: Göktürk Merkez, Göktürk merkez mah, Çamlık Cd. no 16/A, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2020 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.