Göktürk'te Trafik Sorunu İçin Keşif Yapıldı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş, Eyüpsultan Belediyesi Trafik Zabıta Amiri Aydın Koç, Gazete Göktürk ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ile Göktürk'te ki Trafik Sorununun Çözümü için Keşif Yapıldı.

28 Şubat 2024 Çarşamba 15:43
19151 Okunma
Göktürk'te Trafik Sorunu İçin Keşif Yapıldı.

Son dönemerde Eyüpsultan ilçesi Göktürk'te ki nüfus artışı ile birlikte yaşanan en büyük sorunlarından biri olan trafik sorunu için yetkililer keşifte bulundu. Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş, Eyüpsultan Belediyesi Trafik Zabıta Amiri Aydın Koç, Gazete Göktürk ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner bölgede ki yoğun trafik yerlerini gezerek çözüm için gerekli notlar alındı. Özellikle Belediye Caddesinde yaşanan park sorunları nedeni ile oluşan trafik problemi ele alındı. Belediye Caddesi ile ilgili işlemin daha hızlandırılması gerektiği konusunda ortak karar varıldı. 

Diğer büyük sorunlardan biri olan Yücel Sokak içinde gerekli ve uygulanmaı gerekenler notalındı.

Ümit Öner ve Muhtar Seval Kızılateş bölgede yaşadıklarından, konulara daha hakim olduklarından dolayı yaşanan sorunların doğru aktarılmasını ve çözüm için de gerekli desteklerini vereceklerini söylediler.  

Göktürk için özellikle bazı işletmelerin kaldırımı kullanılması durumu oluşan şikayetleri de dikkate alan Eyüpsultan İlçe Emniyet gerekli önlemler için uygulama yapılacağını belirtti. 

Sorunların çözümü için ise hızlı bir aksiyon alacaklarını ve gerekli yazışmaların aynı gün içinde başlayacağını açıklandı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.02.2024 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24