Göktürk Pati Kliniği ve Patili Park Açılışı Gerçekleşti.

Göktürk Pati Kliniği ve Patili Park Açılışı Sayın Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Katılımlarıyla Gerçekleşti.

06 Ocak 2024 Cumartesi 13:38
45318 Okunma
Göktürk Pati Kliniği ve Patili Park Açılışı Gerçekleşti.

Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde de sayılı projeyi hizmete açan belediye bugün bir yenisini daha ekledi.

Göktürk Pati Kliniği ve Patili Parkı Göktürk'lüler ile buluşturdu. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş ve sanatçılardan Nükhet Duru açılışta yer aldılar.

Açılış konuşmalarını yapan Başkan Köken, Kaymakam Kara ve  bu bölgede hayvanlar ile ilgili oldukça faaliyet gösteren Göktürk Hayvanseverler Derneği Başkanı Nilgül Sayar yaptılar.

Açılış kurdelesini de Başkan Deniz Köken ve Nükhet Duru birlikte kestiler.

Daha sonrasında ise Pati Parkının açılışı gerçekleştirildi. Pati Parkının kurdele merasimisi ise Başkan Köken, Kaymakam Kara ve Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Hanım ile birlikte gerçekleştirildi. Başkan Köken açılış sonrasında ise kısa bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Göktürk Pati Kliniği ve Patili Parkı Adres:Göktürk Merkez Mah. Taşçı Sok. No:9 Göktürk - Eyüpsultan

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.01.2024 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24