Göktürk Dergisi 25. Sayısı Çıktı.

Göktürk Dergisi’nin 25. Sayısının Kapağı Eyüpsultan Belediye Başkanı ve Adayı Deniz Köken Oldu.

08 Mart 2024 Cuma 11:30
37013 Okunma
Göktürk Dergisi 25. Sayısı Çıktı.

Eğitimden bakıma, güzellikten sağlığa, kültürden tarihe daha birçok içeriği Göktürk Dergisi’nin 25. sayısında bulabilirsiniz. Bu sayıda kapak konuğumuz Eyüpsultan Belediye Başkanı ve Adayı Deniz Köken Oldu. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Deniz Köken'in seçim sonrası yapacağı projelerin yer aldığı sayımızda, Yılmaz Taş'ın Galata Kulesi'ne dair yazısı yine sizleri tarihte yolculuk yaptıracak. Avukat Gizem Can'ın yazısından, Sevinç Yılmaz'dan yemek tariflerine kadar uzanan yolculuklarda okuyucumuza her alandan bilgi sahibi olacağı bir dergi daha ulaştırmış olduk. 

Sağlık, beslenme, psikoloji, müzik, sahne ve daha birçok farklı alanda uzmanlığı olan kişilerle yaptığımız röportajlar ile merak edilen soruları cevaplandırmaya devam ediyoruz. 

E-Dergiyi Okumak için;
TIKLAYINIZ

@gokturkdergisi

İletişim:
0212 322 17 07
0541 271 24 48

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.05.2024 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24