ESBAŞ

ESBAŞ kalitesi ve yüksek memnuniyetiyle hizmetinizde

30 Ağustos 2018 Perşembe 12:10
1150 Okunma
ESBAŞ

1992 yılında ticari faaliyetine başlayan ESBAŞ  EYÜP BELEDİYESİ  TANZ.SAT.HİZ.İNŞ.GIDA SAN. VE PAZARLAMA A.Ş  uzun yıllara dayalı deneyimiyle hizmetten,hijyenden,kaliteden ödün vermeden faaliyette bulunduğu alanlarda öncülük yapmaya devam etmektedir.

 Müşteri ve tüketici memnuniyetinde insanı ön planda tutarak ayrı bir özen gösterilmektedir.Gıda güvenliğini sağlayarak hijyenik ve lezzetli yemeklerle beklentilerin üzerinde müşterilerine hizmet sunmaktadır.Üretim,hizmet ve servis sürecinin her aşamasında müşteri istek ve beklentilerini karşılarken uygun fiyatla güvenilir ürünleri tam zamanında sunmak rakipleri arasında tercih edilir olmak ve pazar payını arttırmak temel politikasıdır.

Doğal kaynakları en uygun şekilde kullanarak gelecek nesillerede kaynak bırakarak çevre kirliliğinin önlenmesine katkıda bulunmaktadır. Eğitimle çalışanların çevre bilincini geliştirmeyi çevre politikası olarak benimsemiştir.

İş güvenliği ve sağlığını her şeyin önünde tutarak personel eğitimini en üst düzeyde sağlamaktadır.

Kalitesi ve çağdaş hizmet anlayışıyla alanında üstün bir konumdadır.

İLETİŞİM

ESBAŞ A.Ş.

OTAKÇILAR CADDESİ,DEFTERDAR MAHALLESİ,TÜFEKÇİ SOKAK NO : 24 Eyüp / İstanbul

Tel : 0212 480 08 45 -46- 65 - 02125012189
E-posta : [email protected]

Web Sitesi: www.esbas.gen.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.01.2019 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.