Bella Vita Salon Göktürk

Kuaför Ünal Delipoyraz yeni ismi Bella Vita ile sizlerin hizmetinde olmaya devam ediyor.

15 Eylül 2018 Cumartesi 17:00
2703 Okunma
Bella Vita Salon Göktürk

- Merhaba Ünal Bey kaç yıldır Göktürk te hizmet vermektesiniz?

Toplam 8 yıldır Göktürk te hizmet veriyorum,4 senedir de Kuaför Ünal Delipoyraz'ı işletiyordum; ancak Ece hanımdan sonra ismimizi Bella Vita Salon olarak değiştirdik.

- Ünal Bey salonda Ece Hanım geldikten sonra neler değişti?

En başta ismimiz değişti. Salonda görsel anlamda büyük değişiklikler oldu, temizlik ve hijyen anlamında gözle görülür bir fark oldu, bir bayan eli değdi sonuçta.

-Ece Hanım biraz kendinizden bahseder misiniz?

1983 Karabük doğumluyum. TED Karabük Kolejinde okudum, Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı mezunuyum. İş hayatıma medya sektöründe çalışmaya başlayarak giriş yaptım ve hep öyle devam etti. İlk olarak Show TV’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim departmanında çalıştım. Oradan yöneticimin Star TV’ye geçişiyle oraya transfer oldum daha sonra da TV 8’e Genel Müdür Asistanı olarak geçiş yaptım.

-Peki bu sektöre girişiniz nasıl oldu?

2014 te kızımın doğumuyla kurumsal çalışma hayatıma ara verip onunla doya doya vakit geçirmek istedim. Tabi bu arada bir bayan olarak kuaförle alakalı ihtiyaçlarım oluyordu. Bunun için Kuaför Ünal Delipoyraz'a geliyordum ve Ünal’ın enerjisini çok seviyordum. Yaptığı işi, sanatı ise anlatmaya gerek yok. Başlarda espri ile başlayan salonu devralma konuşmaları sonra ciddiye dönmeye başladı ve bir anda baktım ki salonu devralmışım. Bu konularda biraz cesurum ve Ünal’a da çok güvenerek biraz risk aldım.

-Ünal Bey salonda verilen hizmetlerden bahseder misiniz?

Salonumuz bayan kuaförü gibi gözükse de erkeklere de hizmet veriyoruz.

Saça dair herzeyi en iyi markalarla destekleyerek karşılıyoruz. Onun dışında manikür, pedikür, shellac(kalıcı oje), makyaj ve ağda hizmetimiz bulunmaktadır.

Bayanlar için zamanın ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için teknolojinin bu anlamda bize sunduğu nimetlerden faydalanmaya başladık ve şu anda salonumuzda 6 dakikada boya servisini tamamlayabilen makinamız mevcuttur. Uygulamayı yaptığımız müşterilerimiz kısa sürede salonda işlerinin tamamlanmasının rahatlığını yaşıyorlar.

Ayrıca Saç Uzatma ve Saç Yoğunlaştırma sistemlerinde de profesyonel hizmet vermekteyiz.

Herkesi salonumuza tanışıp kahve içmeye ve ihtiyaçlarını konuşmaya bekleriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.09.2018 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.