Dermatoloji Uzmanı Dr. Seher Arı, Yeni Kliniğiyle Göktürk'te!

04 Mart 2022 Cuma 13:07
1686 Okunma
Dermatoloji Uzmanı Dr. Seher Arı, Yeni Kliniğiyle Göktürk'te!

Uzman Dr. Seher ARI

2005 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde eğitimimi tamamladı. Tıp eğitiminin sonrasında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde çalışmalarını sürdürerek Dermatoloji alanında uzmanlaştı. Estetik ve kozmetik dermatoloji, klinik dermatoloji, melanositik ve non-melanositik lezyonlarda dermoskopik değerlendirme alanında uzmanlığa sahip.

Son 10 yıldır Özel Acıbadem Hastanesi Göktürk, Maslak, Fulya ve Zekeriyaköy şubelerinde Dermatoloji Uzmanı olarak hastalarına ve danışanlarına hizmet vermekte. Ağustos 2021 itibari ile Göktürk’te hasta memnuniyetinin öncelikli olduğu yaklaşımla en güncel teknolojilerle donatılmış yeni kliniğinde danışanlarına sağlık ve medikal estetik hizmetlerini sunmaya devam ediyor.

15 yılı aşkın klinik tecrübesi ve profesyonel ekibi ile size tam ihtiyacını duyduğunuz cilt sağlığı çözümlerini ve tıbbi desteği doğallık ve kişinin ne istediğine odaklanan bir tedavi anlayışıyla sunuyor.

Kliniğinde tüm cilt hastalıklarının tedavisi ve takibinin yanı sıra estetik dermatoloji uygulamalarından botoks, dermal dolgular, cilt & saç mezoterapileri, gençlik aşıları Scarlet X, ameliyatsız göz kapağı estetiği, sıvı yüz germe, ip askılama, lazer tedavi uygulamaları, medikal cilt bakımı ve selülit masajı uygulamaları yapılmaktadır.

Dr. Seher Arı'nın Kliniğinde her odanın birbirinden bağımsız kliması, havalandırması ve açılır pencereleri ile Covid-19 açısından da sizlere son derece güvenli ve hijyenik bir ortam sunulmakta. Dr. Seher Arı'nın Kliniği, Göktürk İstanbul Caddesi üzerinden Arcadium Life 3 Sitesi’nde  Big Chef’s ve Mazi’nin tam üzerinde yer almaktadır.

Dr. Seher Arı'nın Tedavi Yaklaşımı

"Tedavi kararımda odağıma kişinin ne istediği ve neye ihtiyacı olduğunu alıyorum.

Kişiye özel ve doğal görünüme odaklanan uygulamalarım ile birbirine çok benzeyen tek tip görünüme sahip kişiler yerine kendiniz gibi ve doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Size önerdiğim cilt tipinize en uygun uygulamalar sonucunda ulaşacağınız görüntüyü önceden bilir, ona göre karar verirsiniz."

İletişim

Adres: Göktürk Merkez Mah. 1. Begonya Sok. No:2 Arcadium Life 3 D:32 34077 Göktürk / İstanbul

Tel: +90 212 801 54 50

Web: TIKLAYINIZ

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.03.2022 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.