Acvit, Güzel Olma, En Güzel Ol

Acvit Ev Bayilik siteminde insanların güzelliklerine katkı sunarak, maddi kazanç sağlamalarına olanak veriyor.

06 Ocak 2020 Pazartesi 12:03
672 Okunma
Acvit, Güzel Olma, En Güzel Ol

 Kaliteden taviz vermeyen Acvit ürünleri, anlık etki etmekle kalmıyor, düzenli kullanımda kalıcı sonuçlar veriyor. Bu yüzden fazlasıyla rağbet görüyor. Geniş ürün yelpazesiyle sunduğu hizmet bayileriyle işlerini kolaylaştırıyor. Acvit’i tercih eden ev hanımları, eş dost ve akrabalarının sorunlarını çözerken; katalog satışlarından elde edilebilecek en yüksek oranda kazancı sağlayarak aile bütçelerine katkı imkanı buluyorlar.

Yerli, milli ve doğal ürünlerde kaliteden taviz vermeden yoluna devam eden Acvit Kozmetik Mor Ev Bayii Koordinatörü Filiz Çelik, ‘‘bu sitemde her ev hanımı üreten bir iş kadını olacak. Acvit Kozmetiğin ortağı konumunda olacaklar’’ dedi.

Çelik, "Sorunu çözen parayı kazanır sloganıyla çıktığım bu yolda, bilincinde olduğum şey, sorun çözmek para kazanmanın bir adım önündedir. Acvit olarak prensibimiz para kazanmak değildir, sorunu çözmektir. İnsanların sorunlarını çözmek bize mutluluk veriyor, işte bizimde en büyük sermayemiz bu." diye konuştu.

Kullanmadığımız ürünü satmıyoruz. Sizde kullanmadığınız ürünü satmayın...

Doğallık ve kaliteden ödün vermeyen Acvit Kozmetik, "Kullan, Tekrar Al,

Arkadaşına Öner" politikasını asli prensip yapmıştır.

Acvit Mor Ev Bayii, sizleri mahcup etmeyen özelliklere sahiptir. Doğal kişisel bakım ürünü, parfüm çeşitlerimiz ile sizlere tepeden tırnağa bakım yaparak, güzelliğinize güzellik katan, sorunlarınızı çözen üretici kozmetik firmasıdır.

Acvit Ev bayileri satışlarını referans üzerinden sağlar genel olarak, çünkü bir kullanan diğerine mutlak surette tavsiye eder. Ürünlerimiz bayilerimizi mahcup etmek şöyle dursun, bir kullananın ikinciye tekrar talep etmesi üzerine yaptığı işten gurur duymalarını sağlar. Önemli olan doğru yerde doğru alışverişe ev sahipliği yapmaktır.

Sorunu bul, çöz, kazan.

Kalite ve doğallığın birinci prensibi olmasından dolayı, Acvit ürünlerini gönül rahatlığı ile kullanabilir, çevrenize de satabilirsiniz.

Kozmetik sektörüne damgasını vuran, Türkiye'nin en büyük doğal kozmetik şiketlerinden biri olan Acvit'te kendi işinizi kurarak, elde edeceğiniz kazanç fırsatlarıyla ekonomik özgürlüğünüzü kazanabilirsiniz.

Acvit, Türkiye'nin her köşesindeki kadınları hayran bırakan, yüksek kalitede ve güvenilir ürünlerine hem kendiniz hem de çevreniz için kolayca sahip olun, çevrenizdeki müşterilere ürünleri sunarak satışlarınızı artırın ve kazanın!

Unutmayın hayatta ne olmak istediğimizi kendimiz seçeriz! Siz de kendinize ve çevrenize güzellik saçmak, kazanç fırsatlarıyla hayallerinize ulaşmak istiyorsanız, sizi Acvit üyesi olmaya davet ediyoruz.

Ayrıca şimdi Acvit üyesi olup, Acvit’in en sevilen, beğenilen ve kaliteli ürünlerini kolayca satabilir. Kalitenin farkını yaşayıp, yaşatabilirsiniz.

İletişim

WhatsAapp: 0530 321 55 76

Instagram: filiz_celik_acvit

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.