Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evlendi!

Şeyma Subaşı ile uzun süredir birlikte olduğu Mohammed Alsaloussi Mısır'da nikah masasına oturdu. Sade bir nikah töreni yapan Subaşı'nın ilk işi sosyal medya hesabından soyadını değiştirmek oldu.

03 Mayıs 2023 Çarşamba 09:24
3710 Okunma
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evlendi!

Bir çocuğunun babası Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, 3 yıldır Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Bir dargın bir barışık şekilde ilişkileri devam eden çift, dünyaevine girdi.

MURADINA ERDİ

Şeyma Subaşı evlendi

Uzun bir süredir düğün hazırlıkları yapan ve Instagram hesabından da ücretli üyelik açarak detayları paylaşan Subaşı, Fas'ın Marekeş şehrinde nikah masasına oturdu. Subaşı, sadece yakın çevresinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturan Subaşı, beyaz sade bir elbise tercih etti.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Nikahın ardından harekete geçen Şeyma Subaşı'nın ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Instagram'da 2,9 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncelledi. Çiftin nikah töreninden kareler de kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlandı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24