Kulüp Dizisi Genç İshak Alphan Yuvalı Kimdir? Nerelidir?

Kulüp dizisi Genç İshak Alphan Yuvalı kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Genç İshak karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alphan Yuvalı'nın kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Alphan Yuvalı kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

11 Ocak 2022 Salı 12:53
1508 Okunma
Kulüp Dizisi Genç İshak Alphan Yuvalı Kimdir? Nerelidir?

Kulüp dizisi Genç İshak Alphan Yuvalı kimdir?

Alphan Yuvalı kimdir? Alphan Yuvalı, 15 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eyüboğlu Ataşehir İlköğretim Okulu, Marmara Koleji ve Doğa Koleji'nde okudu. Yeditepe Üniversitesi İngilizce Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Dans, kayak, basketbol, yüzme, asa tenisi ve eskrim eğitimleri aldı.

kulup dizisi genc ishak alphan yuvali kimdir

Oyunculuk hayatına 2013 yılında başladı. Birçok reklam filminde oynadı.  Luppo, Algida gibi oldukça ünlü firmaların yüzüde olmuştur. Fanatik Fenerbahçeli olan Alphan Yuvalı, odasındaki eşyaların düzeninin bozulmasından hoşlanmıyor. Alphan Yuvalı, 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv’de başlayan Big Brother adlı yarışmaya katıldı. Özel hayatı ile ilgili ise ser verip sır vermemektedir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.01.2022 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.