Fantezi Müziğe Damgasını Vuran Şarkıların Ünlü Bestekarı Bakın Kimmiş?

Cengiz Kurtoğlu ; “ Duyanlara Duymayanlara “ , Ebru Gündeş “ Annem İçin “ ve “ Dön Ne Olur “ şarkılarının bestekarı Sezgin BÜYÜK , Perşembe akşamların Kanal 34’ te yayınlanan ‘’Ümit Öner ile Hayata Dair’’ programına konuk oldu.

16 Kasım 2018 Cuma 12:15
1347 Okunma
Fantezi Müziğe Damgasını Vuran Şarkıların Ünlü Bestekarı Bakın Kimmiş?

Cengiz Kurtoğlu ; “ Duyanlara Duymayanlara “ , Ebru Gündeş “ Annem İçin “ ve “ Dön Ne Olur “ şarkılarının bestekarı Sezgin BÜYÜK , Perşembe akşamların Kanal 34’ te yayınlanan ‘’Ümit Öner ile Hayata Dair’’ programına konuk oldu. Fantezi müziğine damgasını vuran bestelerinin yanı sıra, yunan ezgilerini de seslendiren ünlü bestekar programda izlenme rekorları kırdı.

Ümit Öne ile Hayata Dair - Konuklar Sezgin Büyük ve Sevim Kuruçay Çam
Ümit Öner - Sevim Kuruçay Çam - Sezgin Büyük ve Orkestrası

Programın yapımcısı ve moderatörü Ümit Öner, usta bestekara neden bu zamana kadar geri planda kaldığını sordu. Dillerden dillere dolanan ve yıllardır her kesimden insanın severek beğendiği, Ebru Gündeş ve Cengiz Kurtoğlu için patlama noktası olan bu muhteşem bestelerinin bestekarının mütevaziliği tüm izleyici ve konukların takdirini aldı.


Ümit Öner - Sezgin Büyük ve Orkestrası

En son kimi dinlemeye gittiniz sorusuna SILA yanıtını veren bestekar, ünlü şarkıcıya övgüler yağdırarak kendisine geçmiş olsun dileklerini de ileterek kadına şiddeti KINADI. Proğram yapımcısı ve moderatörü Ümit Öner’ de bu zamana kadar oynadığı filmlerle beğeni kazanan Ahmet KURAL’ ın bu davranışını esefle kınayarak usta bestekarın bu düşüncesini onayladı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.11.2018 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.