Üniversite ve Liselere Giriş Sınavında Başarının Adı: ‘‘Göktürk Fen Bilimleri''

Üniversite ve Lise Giriş sınavlarına Nazmi Arıkan Göktürk Fen Bilimleri kurs merkeziyle hazırlanarak istediğiniz en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

19 Ocak 2022 Çarşamba 11:57
979 Okunma
Üniversite ve Liselere Giriş Sınavında Başarının Adı: ‘‘Göktürk Fen Bilimleri''

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri 57 yıllık tecrübesiyle ülkemizin en seçkin eğitim-öğretim kurumlarından biridir. Yaklaşık olarak 200 kurumda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren kurum ülke genelinde on binlerce öğrenciye hizmet sunmaktadır.


Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu tecrübeli, dinamik ve donanımlı öğretmen kadrosuyla 16 yıldır Göktürk’te hizmet vermektedir.
Maksimum 10 kişilik teknolojik akıllı tahta bulunan sınıflarda eğitim veren kurumda özel ders paketleri de bulunmaktadır. Kurs merkezinde hem okul derslerine destek verecek hem de LGS ve YKS’ ye hazırlayacak bir program uygulanmaktadır. Dersler uzman kadro taraftarından hazırlamış fasiküller, soru bankaları, yaprak testler ve diğer yardımcı kaynaklarla işlenmektedir. Yoğun bir programa sahip kurumda yıl boyunca bölüm sınavları ve genel deneme sınavları yapılmaktadır. Yapılan sınav sonucunda öğrenciler eksik oldukları konularda birebir derslerle desteklenmektedir. Ayrıca öğrenciler Türkiye genelinde uygulanan TÖDER ve ÖZDEBİR sınavlarına girme imkanlarına da sahiptir.

 

Sınav gruplarının programı her yıl Ağustos ayında başlayıp sınav tarihine kadar devam etmektedir. Nisan ayında konular bitirilip hızlı bir şekilde genel konu tekrarları ve yoğun soru çözümü yapılmaktadır.


Kurs merkezinde sınıf dersleri, birebir dersler, sınavlar ve ek çalışmalar seçkin öğretmen ve idari kadro tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kurumda her öğrencinin akademik gelişimini takip eden danışmanları vardır. Danışmanların yanı sıra rehberlik servisi ile öğrenciler ihtiyaçları doğrultusunda hem duygusal hem sosyal hem de akademik yönden desteklemektedir. Öğrencilerin derslere devamı, ödevi, sınav sonuçları gibi tüm süreçler yakından takip edilerek velilerle paylaşılmaktadır.  Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı yapılmaktadır.
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri’nin tercih edilmesinin en büyük nedeni idealist öğrenci yapılarıdır.

İletişim: Göktürk Merkez Mahallesi Sadık Sok. No:2A  Eyüpsultan / İSTANBUL

Tel: +90 (212) 322 59 29

Mail: [email protected]

Web: www.fenbilimleri.com 

 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.01.2022 12:03