Getir, New York’ta hizmetlerine başladı!

Avrupa kıtasından sonra genişlemeye Amerika’da devam eden Getir, Şikago’dan sonra dünyanın en büyük ticaret merkezlerinden biri olan New York’ta hizmet veriyor.

08 Aralık 2021 Çarşamba 14:25
803 Okunma
Getir, New York’ta hizmetlerine başladı!

'10 dakikada market ürünleri teslimatı' modelini dünyada ilk kez 6 yıl önce başlatan Getir’in küresel yolculuğu Amerika kıtasında devam ediyor.

2021 yılında 7 Avrupa ülkesine ulaşan Getir, geçen ay Chicago’da hizmet vermeye başlayarak ABD pazarına adım attı.

Faaliyet alanını 3 kıtada toplam 9 ülkeye genişleten Getir, bugün itibarıyla ABD’nin en kalabalık şehri olan New York’ta sipariş almaya başladı.

Getir Amerika'da da hizmet vermeye başladı - Haber 1

Dünya Gazetesi'ndeki habere göre Getir kurucusu Nazım Salur, “New York, dünyanın her yerinden insanın olduğu Amerika’nın en önemli, en hareketli şehri. Dünya’nın en önemli ticaret ve finans merkezi. New York’ta zaman her şey demek, insanlar zamanla yarışıyor. Bu insanların günlük ihtiyaçlarına Getir'in yaygın ağıyla 10 dakikada ulaşabilecek olması, tüm ezberlerini bozan müthiş bir kolaylık olacak” dedi.

Getir’in bu yıl ocak ayında İngiltere ile başlayan global açılımı Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Portekiz ile devam etti. Getir’in ABD’de Chicago ve New York’un ardından bir sonraki durağı ise Boston olacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24