2019 dekorasyonunda iç mekan trendlerini sıralamak gerekirse öncelikli olarak renklerden başlayabiliriz. Renkler ruhumuzu , huzurumuzu yansıttığı kadar modayı ve trendi belirlememizde baskın bi tarz ortaya koymamızı sağlar aslında. Kullanacağımız renkler kişiliğimizin bir parçası olabilir. Peki bu yılın renkleri neler dersek mat siyahlar, griler ,romantik pembeler en çok dikkat çeken renkler olacaktır.

Modern salonlarda en büyük yapılan yanılgılar sadelik adına kullanılan tek renk yanılgısıdır. Tamamı beyaz ve açık renkler nötr tonlar ile desteklenmez ise ferahlık dışında , kasvetin etkili olduğu bir ortam sunulmuş olacaktır. Bu yanılgıdan sıyrılıp canlı ,parlak , koyu renkleri korkmadan kullanacağımız bir yıl dilerim ozaman..

Canlı, parlak, koyu renklerden söz etmişken bu renkleri perde, halı ,aksesuar gibi parçalarla da elde edebilirsiniz.

2019 da yine yeniden doğallıktan devam edeceğiz. Masif parkeler, ahşap masalar , deri koltuklar gibi. Modern teknolojili yaşantımız bizi doğadan koparmaya çalışsa da iç mekanlarımızda doğayı ve yeşili tercihlerimizle sağlayabiliriz.

En az ahşap kadar modern tarza en çok yakışan deri, taş ve metal detaylar da modern salon dekorasyonunda inanılmaz bir çekicilik sağlayacaktır.

Örneğin duvarlarda taş, beton ve tuğla kaplamalar iyi sonuç verecektir.

İç mekanlarda tasarımı yönlendiren akıllı evler bu yıl oldukça kolaylıklar sunacak. Akıllı aynalar , ışıklar ,kapı ve dolap Sistemleri modüler olarak akıllı ev tasarımları çoklu görev sunacak.

Sesinizle komut alan açılır kapanan dolaplar , günlük programınızı hatırlatan sesli aynalar, komutunuzla yanıp sönen ışıklar vs..

Dekorasyonun vazgeçilmez parçası şömineler. Şömine bulunduğu odanın odak noktasıdır. Evin müsaitlik durumuna göre varlık gösteren şömineler günümüzde istek doğrultusunda bacasız olacak şekilde de ileri teknolojili ,görseli bol ,kurulumu pratik bir hal almış durumda.2019 yılında modern dekorasyonlu evlerimizde sıkça görebileceğimiz bir detaydır şömineler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24