Fenerbahçe: 2 - Royal Antwerp: 2 | MAÇ SONUCU

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekibin gollerini; 20. dakikada ve 45. dakikada (penaltı) Valencia atarken, Ekvadorlu yıldız 36. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Gruptaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılamayan Fenerbahçe, 2 puana yükseldi

22 Ekim 2021 Cuma 09:37
386 Okunma
Fenerbahçe: 2 - Royal Antwerp: 2 | MAÇ SONUCU

Fenerbahçe, Avrupa Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında Royal Antwerp ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe mücadelenin henüz 2. dakikasında Samatta'nın attığı golle 1-0 geriye düştü. Sarı-lacivertli ekipten sezon başında Antwerp'e kiralık olarak giden Samatta, golün ardından sevinmezken, bu gol Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi tarihinde yediği en erken gol (1.48) oldu.

Temsilcimiz, 20. dakikada Valencia'nın attığı golle skoru eşitledi. Tisserand'ın kafa vuruşunda, kaleciden seken topu Valencia boş kaleye gönderdi: 1-1

36. dakikada sarı-lacivertliler penaltı vuruşundan yararlanamadı. Valencia'nın yerde kaldığı pozisyonun ardından, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen Rus hakem Ivanov, beyaz noktayı işaret etti. Penaltıyı kullanan Valencia'nın 'Panenka' vuruşunda, top üst direkten döndü.

Fenerbahçe: 2 - Royal Antwerp: 2 | MAÇ SONUCU

44. dakikada Valencia, rakip ceza alanında Almeida'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem bir kez daha beyaz noktayı işaret etti. Penaltıda topun başına geçen Valencia, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 2-1. İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı.

62. dakikada Antwerp, kullanılan köşe vuruşunda Gerkens'in attığı golle skoru eşitledi: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç bu skorla sona erdi.

Gruptaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrılamayan Fenerbahçe, 2 puana yükseldi. İlk maçında Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise Olympiakos'a 3-0 mağlup olmuştu.

Royal Antwerp ise gruptaki ilk puanını aldı.

ÖZET | Fenerbahçe 2-2 Royal Antwerp

Stat: Ülker

Hakemler: Sergei Ivanov, Roman Usachev, Valeri Danchenko (Rusya)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Tisserand, Min-jae, Szalai (Dk. 87 Novak), Luiz Gustavo, Osayi-Samuel, Sosa (Dk. 67 Zajc), Ferdi Kadıoğlu (Dk. 67 Nazım Sangare), Mesut Özil (Dk. 66 Pelkas), Berisha (Dk. 66 Rossi), Valencia

Royal Antwerp: Butez, Bataille, Almeida, De Laet, Vines, Yussuf Alhassan (Dk. 63 Dwomoh), Verstraete, Gerkens, Fischer (Dk. 46 Balikwisha), Samatta, Frey (Dk. 70 Benson)

Goller: Dk. 2 Samatta, Dk. 62 Gerkens (Royal Antwerp), Dk. 20 ve 45 (Penaltıdan) Valencia (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 40 Ferdi Kadıoğlu, Dk. 58 Szalai, Dk. 74 Zajc (Fenerbahçe), Dk. 44 Fischer, Dk. 48 Brian Priske (Teknik direktör), Dk. 54 De Laet, Dk. 81 Gerkens (Royal Antwerp)

  

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24