Göktürk Dergisi, Biltes Koleji ve Liv Hospital Vadistanbul ile birlikte meme kanseri için farkındalık etkinliği

Meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Göktürk Kültür Merkezinde Göktürk'lü kadınlarla 27 Ekim 2021 Çarşamba 15:00 de buluşuyoruz.

25 Ekim 2021 Pazartesi 11:20
1229 Okunma
Göktürk Dergisi, Biltes Koleji ve Liv Hospital Vadistanbul ile birlikte meme kanseri için farkındalık etkinliği

Göktürk Dergisi, Biltes Koleji ve Liv Hospital işbirliğiyle Meme Kanseri farkındalık ayı kapsamında Göktürk Kültür Merkezinde etkinlik düzenlenecektir.

27 Ekim 2021 Çarşamba 15:00 de başlayacak etkinlikte Liv Hospital Vadistanbul doktorlarından Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Çiğdem Usul Afşar meme kanseri hakkında söyleşi yapacaktır.

Ayrıca etkinlikte Mecburiyetsiz kitabının yazarı Demet Işıl Yılmaz da söyleşi yapacak. Tüm kadınlarımızın ücretsiz katılım sağlayacağı etkinlikte Annelere 40 yaş üstü mamografi ve meme muayenesi hediye edilecektir.

GÖKTÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

GÖKTÜRK MERKEZ MAHLALESİ BELEDİYE CADDESİ

AÇELYA SOKAK 2/B GÖKTÜRK / EYÜPSULTAN

TEL : 0541 271 24 48

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.10.2021 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.