Cgym Kişisel Eğitim Uzmanı Canan Güney ile Spor Hakkında

Estetiksiz vücut geliştirme veya estetikten sonra vücudu diri tutmak için spor yöntemleri hakkında ve kadınların sporu eğlence ve neşe içinde günlük hayatlarına yansıtmalarını sağlayan spor yöntemlerini Canan Güney'den dinledik..

05 Mart 2021 Cuma 11:10
1396 Okunma
Cgym Kişisel Eğitim Uzmanı Canan Güney ile Spor Hakkında

Almanya da yaşayan Canan Güney kadınların sporu eğlence ve neşe ile günlük yaşama dahil etmelerine yardımcı oluyor. Gücü kadınları motive etmek ve aynı zamanda kickboks ile streslerini azaltmaktır.

Cgyms yöntemi: Motivasyon gelirse; doğru, etkili eğitim ve sonrasında her şey kendiliğinden gelir''

Hayati önem taşıyan uyumak ve yemek yemek gibi eğitimleri hayata entegre etmek önemlidir. Karın, bacakları ve kalça kursumda kadınlar hızlı ve etkili egzersizlerle vücutlarını şekillendirmeyi öğreniyorlar. Elbette vücudu şekillendirmek için, vücut egzersizi yoluyla tüm vücudunuzu eğitmek en nemli koşullardan biridir.

''Kickboks kadınlar için yağ yakımında önemli bir faktördür.''

Kickboks kursumdan bahsedecek olursam, kadınlar her şeyi tek bir programda toplar, tüm vücudu ısıtmakla başlar, yaklaşık 30 dakika boyunca karın, bacaklar, kalçalara odaklanır ve ardından hızlı yağ yakımını teşvik etmek için kickboksumuza başlarız.

Tüm vücudu eğitin, aynı zamanda zihni ve ruhu da eğitin. Günlük stresi ve kendini savunmayı azaltmaya odaklanın. Sonunda, eğer bölünmeleri öğrenmek istiyorsanız, daha esnek olmak ve güzel bir rahatlama ve meditasyon yapıyoruz. 

Her insanın ehliyet gibi eğitimi öğrenmesi önemlidir. Araba kullanırken ehliyetli olduğumuz bilincindeyiz. Bir noktada düşünmeden araç kullanırız çünkü bilinçaltımız her şeyi depolar ve bu doğal olur. Vücudumuzun nasıl eğitileceğini öğrenmelisiniz. Bunun için iyi bir eğitmene ihtiyacınız var. Müşterilerime aktardığım şey kendim yaşadığım şey ve önemli olan da bu. Estetik konusunda her şeyi kendiniz için kolaylaştırabilirsiniz fakat spor yaparak da bunu sağlayabilirsiniz.


''Estetiğe göre kendinizi ve güzelliğinizi korursunuz ama her operasyon bir risktir''.  Ancak her eğitim hayattaki her riski azaltır. 

Cgym Canan Güney

instagram:
canan_gy

Web Site: www.cgym-personaltraining.de

E-Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.03.2021 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.