Bebeğim Rutinim

Artık hayatınız boyunca sevip koruyacağınız minik bir yavrunuz oldu.

22 Mart 2019 Cuma 10:35
786 Okunma
Bebeğim Rutinim

Merhaba Sevgili Anneler

Artık hayatınız boyunca sevip koruyacağınız minik bir yavrunuz oldu. Bebeğimizin ne istediğini ihtiyaçlarını anlamakta ilk günlerde zorlanabılırsınız ama çok kısa zamanda ne istediklerini anlarsınız. Ve çok kısa sürede zaten bir düzen kendiliğinden oluşur. Önemli olan Bebeğimizin sinyallerini, ihtiyaçlarını, ataklarını anlamak ve bakımlarını belli bir düzende yapmak. Bebeklerde rutin oluşturma saatli bir program değildir. Bebekler yer ve ısı değişimlerini, kalabalık, yüksek ses sevmezler. Çünkü anne karnında alıştığı bir rutin vardır.Bebeğimizin ihtiyaçlarını anlamak ve ona göre davranmak gerekir. Bebekler henüz anne demeselerdi ihtiyaçlarını çok güzel anlatırlar.

Sevim Kuruçay Çam

Ağlama şekillerinden bile ne ıstedıgını anlayabiliriz. Beslenme,uyku,aktivite (alt değiştirme bile bir aktivitedir) ıhtıyaçlarını doğru şekilde ihtıyacına göre yaparsak rutin kendiliğinden oluşur. Özellikle en çok yaptığımız yanlışlardan biri bebeğimizi sese alışsın diye sesli ortamlarda uyutmak bu bebeğimize daha çok uyarı verir uykuları sağlıksız ve düzensiz olur buda bir düzen kurmamızı çok zorlaştırır. Bebekli düzene alışmak biraz zaman alabilir. Artık o eski hayatınız yerini yeni bir düzene bırakır.Bu sürece ve sorumluluklara alışmak ilk günlerde yıpratıcı olabilir ama zamanla hersey yoluna girer.Daha sık uyanmalar,ağlamalar,emzirme,sosyal hayat, eş ve diğercocuklara göre düzen,yemek düzeni,ev düzeni biraz yorucu olabilir.

Sevim Kuruçay ÇAm

Âmâ dünyanın en güzel hediyesine sahipsiniz artık.Bizim önceliğimiz önce anne ihtiyaçlarını karşılamalı ki bebeğine daha iyi bakabilsin. Mutlu Anne Mutlu Bebek. Göktürk Baby House Anne Bebek Akademi de Bebeğim Rutinim Seminerleri ıle —Bebekli Hayata Alışmak, Bebeğimizin İhtiyaçlarını Anlamak, Bebekli Düzene Alışmak, Bebeğimizin Sinyallerini ve Ataklarını Anlamak, Annelik Kaygılarını Azaltmak ve Uyku Rutini Oluşturmak başlıkları altında seminerlerimiz devam ediyor. Bebeğinizle herşeyin ve her anın keyfini çıkarın. İlk zamanlarda zor gibi görünseler dünyanın en güzel günleri aslında .Bebisimiz düzen sever ve çok uyumlu davranır yeteri ne demek istediğini anlayalım. Bebişinizle Sağlıklı Keyifli Günler Sevgıler Sevim Kuruçay Çam—uzman Anne Bebek Koçu İntagram adresimizden seminer ve etkinliklerimizi takıp edebılırsınız.

Sevim Kuruçay Çam

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi 1.Ceviz Sokak No:7 Göktürk - Eyüpsultan / İstanbul

Telefon: 0535 564 44 37

Instagram: sevimkurucaycam

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.03.2019 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.