Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyor!

Göktürk Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi Ümit Öner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dilekleriyle kutluyor!

28 Ekim 2021 Perşembe 17:24
1103 Okunma
Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyor!

Göktürk Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi ve Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dilekleriyle kutluyor.

97 yıl önce bugün Türkiye'de cumhuriyetin ilan edilmesinin ardından cumhuriyet bayramı olarak kabul edilmiş olan bu kutlu 29 Ekim gününde Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner, Göktürk Dergi ve Gazetesi okurlarının Cumhuriyet Bayramını kutlar.

Cumhuriyetin ilanı; Türk toplumunu çağdaşlaştırmayı amaçlayan Türk devriminin bir parçasıdır, diğer yenileşme ve reformların da önünü açan bir siyasal inkılap hareketidir. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetin onuncu yılı kutlamalarının yapıldığı 29 Ekim 1933 tarihinde verdiği Onuncu Yıl Nutku'nda, bu günü "en büyük bayram" olarak nitelendirmiştir.

Göktürk Dergisi olarak okurlarımıza çok değer verdiğimizi ve en içten dileklerimizle hepimize ait olan Cumhuriyet Bayramı gününü kutlar ve bu günü en güzel şekilde geçirmelerini dileriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.10.2021 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.