Yaptığı isabetli kehanetlerle adından söz ettiren, aynı zamanda astroloji, kişisel gelişim, din& mitoloji ve diğer kategorilerde eserler ortaya koyan başarılı astrolog Vedat Delek’le keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

1-Daha önce yazdığınız Gökyüzü Mucizeleri, Astroloji ile Hayatınız Değişsin, Para Şans Aşk Seninle ve Şükret Olsun adlı kitaplarınız arasındaki temel farkları anlatabilir misiniz? Söz konusu kitaplarla yeni kitabınız İyilik Yap İyilik bul arasındaki benzerlik ve farklılıkları aktarabilmeniz mümkün mü?

Diğer 4 kitabım astroloji temeli üzerine kuruluydu. Kehanet kitaplarıydı. Gelecek yılda nelere dikkat etmeliyiz. Dünyada ve ülkemizde olabilecek olaylara dikkat çekiyordu. İyilik Yap İyilik Bul adlı kitabım ise; ruhsal gelişim ve astroloji üzerine kurulu bir kitap. Bizim unuttuğumuz iyilik temasını hatırlatan ruhumuzu besleyen bir kitap oldu. 2020 yılı zorlu geliyor. Bu zorlukları iyilik yaparak aşabileceğiz. İyilik Yap İyilik Bul adlı kitabım insanlara iyilik yapmanın gücünü hatırlatan ve teşvik eden bir kitap oldu. 2020 yılında dünyada ve ülkemizde olabilecek olaylara da bu kitapta yer verdim.

2- Gökyüzü Mucizeleri kitabı ile geniş bir okur kitlesine ulaştınız. Okurlara gezegenlerin dilinden anlamaları noktasında bir takım tüyolar vererek onları mucizelere nasıl inandırdınız?

Astroloji yüzyıllardır var olan büyük yaratıcının bize armağan ettiği muhteşem bir sistem. Devletler iş adamları kişilerin kullandığı sistem. Bu sistemin içine dâhil olunca içindeki mucizelere tanık oldum ve bu sistemi insanlara kolay, pratik şekilde kullandırmaya, anlatmaya karar verdim. Kitaplarımdaki tavsiyelere uyan, tavsiyelerimi dikkate alan okuyucularım, bu mucizeye tanık olduklarında ve fayda gördüklerinde inandırlar zaten. Ülkemizde astrolojiyi kullanan takip eden ciddi bir kitle var. Ben bu kitleye farklı yaklaştım. Burç yorumları ile astrolojiyi algılatmak tanıtmak yerine, işlerine yarayacak bilgileri paylaştım ve hayatlarını kolaylaştırmayı misyon edindim. Tavsiyelerimi kullandılar ve mucizeyi kendileri gördüler.

3- İyilik Yap İyilik Bul adlı yeni kitabınızla ulaşmak istediğiniz hedef kitle hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kitaplarımı yazarken hiç bir zaman bir kitleyi hedeflemem. Amacım insanlara şifa dağıtmak sorunlarına çare olabilmek. Öyle bir zaman döngüsündeyiz ki, hayat telaşından bilginin hayat kurtardığını unuttuk. Bilgi, astroloji ve ruhsal gelişim ile hayatını kolaylaştırmak isteyen herkes benim hedef kitlem içinde. Kitaplarımı yazarken bilgi ile hayatını dönüştürmek isteyen herkese ulaşıp, hayatlarında güzel kapıların açılması için niyet ederim. Hepimizin iyiliğe ihtiyacı var.

4- Kitabınızda 2020 yılında dünyada yaşanacak öngörüleri kaleme aldığınız noktasında çeşitli bilgiler var. Sizce 2020 yılında Dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyecek ne tür değişimler meydana gelecek?

2020 savaş yılı olacak. Ekonomik anlamda sınavların fazlasıyla yaşanacağı bir yıl. 2018 yılından daha sert bir yıl yaşayacağız. Dünya liderlerinin güç gösterileri ve kavgalarına bol bol şahit olacağız. Ülkemiz açısından ise; 2019 yılında ülkemizin dostunun olmadığını göreceğiz demiştim. Maalesef bu yılda dostumuzu düşmanımızı göreceğimiz bir yıl olacak. 2020 ülke liderlerinin sınav yılı olacak. Ektiğimizi biçtiğimiz bir yıl bizleri beklemekte o yüzden kitabımda iyilik yap iyilik bul diye uyarmaya çalışıyorum ve o yöne yönlendiriyorum. Kötüler 2020 yılından korksun.

5- Daha önce okurla buluşturduğunuz kehanet kitapları ile dünyada ve ülkemizde meydana
gelebilecek olayları kitaplaştırdınız. Bu noktada astroloji severler tarafından başarılı olduğunuz dilden dile aktarılmakta. İyilik Yap İyilik Bul kitabıyla ne tür kehanetlerle okurlarınızın karşısına çıkacaksınız?

Bu kehanetlerde daha önceden olduğunuz gibi başarılı olacağınızı düşünüyor musunuz?

İyilik Yap İyilik Bul adlı kitabımda daha az kehanette bulundum. Güneş ve ay tutulmaları üzerinden bir yol izledim. Aylık kehanetlerime yer vermedim. Aylık kehanetlerimi YOUTUBE Astrolog Vedat Delek kanalımdan yapacağım bu yıl. Ben hiç bir zaman kehanette bulunurken veya yazarken ego içinde yazmam! Bu yeteneği veren yüce yaradandır. Astroloji egoyu sevmez sevmediği gibi egomuzu şişirebilecek bir sistem. O ego ve kibir içine Allah düşürmesin. O tuzağın içinde ben görebildiklerimi kaleme aldım. Seneye Aralık ayında başarılı olup olmadığımı hep beraber göreceğiz. Ben yeteneğimin farkındayım. Daha başarılı olmak için çabalayıp çalışmaya devam ediyorum.

6- Yeni kitabınızla astroloji ve müziği birleştiriyorsunuz. Bu iki alanı birleştirme fikri nasıl doğdu? Bu eğilimi edinme noktasında ne tür kararlar aldınız?

Bir sabah uyanır uyanmaz fikir aklıma geldi. Asistanım aynı zamanda kader birliği yaptığımız Hürriyet ile paylaştım. İlk önce anlamadı olayı, 20 dakika sonra jeton düşünce hemen ‘‘bunu yapıyoruz’’ dedi. Ben 25 yıldır sanat camiasının içinde olan, basın danışmanlığı, televizyon programları yapmış biriyim. Eski arkadaşım olan Aylin Araz Bayrak’ı aradım hemen kendisi hem şarkıcı hem de aranjör. Kendisi projeyi sevdi, yapmak istediğim olaya inandı ve beni şarkımın bestecisi ve aranjörü Hasan Çiçek ile bir araya getirdi. Ben 2020 yılında olabilecekleri kaleme almaya başladım. O sırada RUA ile Sertan Kırço aracılığı ile bir araya geldim. Doğum haritasını inceleyince karar verdim. Ortaya çıkarttığım kehanetleri daha sonra RUA ile rap şarkısı formunda beraber, tekrar kaleme alarak şarkıyı oluşturduk. Bu şarkıda, sevgi ve inançla birçok arkadaşımın emeği var. Klibin oluşmasında ve ortaya çıkmasında müthiş destekler aldım. Bu desteklerinde yardımıyla 2020 şarkısı ortaya çıktı. Güzel tepkiler alıyoruz. Bu iş, dünyada ilk kez yapılan eşi benzeri olmayan farklı bir çalışma oldu. Tarihe geçen bir iş ortaya koyduk. Sıradan hiç bir şeyi sevmem, yapılmayanı yapmak bana büyük keyif veriyor. Emek veren tüm herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24