ASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Astrolog Vedat Delek Aslan Burcu'nda gerçekleşecek tutulmayı yorumladı.

09 Ağustos 2018 Perşembe 09:28
1593 Okunma
ASLAN BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

11 ağustos günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan tutulma sırasında yükselen burç, Akrep burcu. Kuzey Avrupa semalarından izlenebilecek parçalı bir tutulma yaşayacağız. Yaşayacağımız Güneş tutulması sırasında Merkür, Aslan burcunda, Mars, Kova burcunda geri harekette olacak. Savaş gezegeni Mars, Kova burcunda geri harekette olacak. Bir tutulma sırasında gezegenler geri harekette ise, o gezegenlerin enerjileri daha yoğun sorunlara neden olur. Hayatımızın büyük bölümünü kaplayan teknoloji aksamaları, bozulmaları, dijital hırsızlıklar, dolandırılma olaylarında artmalar, iletişim kazaları, hayatımızı altüst edecektir. Tutulma enerjisi, çocuklar ve eğitim sistemi, sanatçılar, öğretmenlerle ilgili sorunları ortaya çıkartırken ego ve kibir içinde yaşayan herkesi negatif etkileyecektir.

Temel seviye Online astroloji eğitimim 3 ekimde başlayacak astroloji eğitimi için başvurularınızı Doğum günü gün ay yıl doğum yeri ve doğum saati ile [email protected] başvura bilirsiniz. Sizlere bilgi verilecektir. Toplam 8 ay sürecek olan online eğitim ile sizlerde astrolojinin gücü ile tanışa bilirsiniz.

Güzel sanatlarla ilgili olumlu olaylar, fikirler ortaya çıkabilir. Çocuklar üzerinde salgın hastalıklar, spor yaralanmaları, medyada ani ünlü olan kişileri hayatımıza getirecektir. Koca koca egolarıyla dolaşan insanların, hüsranla biten hikâyelerine tanık olacağız. Kariyer hayatımızla ilgili olayların yaşanması söz konusu olabilir. Evlerde su sorunları, patlayan borular, su baskınları olabilir. Önleminizi, tutulma öncesi alınız. Gaz kaçaklarına dikkat. Zehirlenme vakalarında artma olabilir. Öfke kontrolü önemli. Evinizde dua okutun, dua edin, şifa çalışmaları yapın. Kardeşler arası sorunlara dikkat. Trafik kazaları, ev kazaları, elektrikten doğabilecek kazalara dikkat. Çocuklarınızı ihmal etmeyin, baş yaralanmaları ve baş bölgeleriyle ilgili olaylara karşı onları koruyun.

Aşk hayatınızla ilgili yaşadığınız olayları büyütmeyin. Sanatsal ve el becerilerinizin ortaya çıkması mümkün. Hırsızlıklara dikkat. Kadınların aldatma eğilimleri bu tutulma enerjisi ile artabilir. Erkekler dikkat. Birçok iş arayan kişiler iş sahibi olurken, işini kaybetmek ve işlerle ilgili olaylarda artmalar olabilir. Yolculuklarda sorunlar yaşanmaması, söz konusu geçmiş konuların gündeme gelmesi ve temizlenmesi için gökyüzü bizlere fırsat sunuyor. Ego ve kibir içinde değilsen, tutulma etkilerini hafif atlatabilirsin. Aldatmalardan uzak durun. Boğulma olaylarında artma yaşanabilir. Deniz ulaşımı sorunları ve kazalarına dikkat. Kalp krizleri ve kalple ilgili sağlık sorunlarında artma yaşanabilir.

Türkiye yorumu:

Önce, Aslan burcunda gerçekleşecek olan tutulmanın dünyada yaşanabilecek etkilerine göz atalım.

Çocuklar, sanatçılarla ilgili olaylara, kralların ve kraliçelerin yaşayacakları sorunlara, krallar arasında yaşanabilecek güç savaşlarına şahit olabiliriz. Krallıklar tehlike altında. Sismik sarsıntılar, yeryüzünün durumu ile ilgili olaylar, volkanlar, yer kabuğunun içiyle ilgili olaylar söz konusu.

Ülkemiz açısından neler yaşanabileceğine gelince: Ekonomik anlamda ülkemizi etkileyecek bir tutulma yaşayacağız. Çocukların eğitim sistemleri için harcanan paralarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu anlamda ekonomik kayıpları duyabiliriz. Ülke insanlarımızın zihinsel karmaşaları, doğru karar verememeleri sonucunda yaşanacak sorunlar dikkat çekebilir. Bu dönemde ülke yöneticilerimizin, sanatçılar ve sanatla ilgili olayları desteklemeleri gerekmektedir. Sanatçılarla ilgili sorunlar ve kayıplar, ülke gündemini meşgul edebilir. Bankalarla ilgili sorunlar, iflaslar söz konusu olabilir. Trafikte son derece dikkatli olunmalıdır. Kemik ve diş sorunlarına dikkat. Güvenlik güçleri ve ordu ile ilgili Meclis’in alacağı kararlar dikkat çekebilir. Ülke yöneticilerimizin harcamaları gündeme gelebilir. Bu tutulma enerjisi ülkemiz açısından ekonomik anlamda büyük sorunlar yaratacak cinsten Halk, bu harcamalara tepki gösterebilir. Doğum oranlarında artmalar yaşanabilir. İletişim kopuklukları, yanlış demeçler, yalan haberlere dikkat edilmelidir. Bu dönemde medya üzerinde baskılar ve medya dünyası ile ilgili yaşanacak sorunlar dikkat çekebilir.

Ülkemiz ve dünya için Güneş tutulmasının en kritik günleri; 6-17 Kasım arası ve 11-12-13 Kasım.

18 20 Ağustos tarihleri arasında Merkür, Aslan burcunda s (durağan) konumda.olacak. Gezegenler s pozisyonda bulunduğu dönemlerde bizlere iyilik yap iyilik bul diyor. Merkürün durağan pozisyonunda olduğu günlerde Çocukları sevindirin. Okula giden ve yardıma ihtiyacı olan çocukların eğitim hayatını kolaylaştıracak.bir iyilik ile çocuklara dokunun belki bir kalem belki bir silgi veya sms ile eğitim bursu veren bir kuruluşa yardımda bulunun

Astrolog Vedat DELEK

İletişim [email protected]

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24