Alkol Senin Hastalığın Olabilir! - Burcu Adal Köse!

Hayatında kendinden önce değer verdiğin herşeye bağımlısın.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 12:59
1048 Okunma
Alkol Senin Hastalığın Olabilir! - Burcu Adal Köse!

Hayatında kendinden önce değer verdiğin herşeye bağımlısın. Alkol bağımlıları da böyledir işte. Her eylemininin önüne alkol geçiyorsa durup düşünmelisin. Yemek yemenin önüne bile geçebilir çoğu zaman. Öncelik haline gelir. Duştan önce bir davette bir görüşmende ve her yerde ve herşeyden önce. Alkolsüz yaşayamayacak noktalara geldiysen alkolizm hastalığının içindesin. Sinsi ilerleyen bir hastalıktır. Alkolü almak için yüzbin tane sebeb bulursun kendine. Kendini iyi hissettiginde de kötü hissettiginde de ona ihtiyaç duyuyorsan seni artık esir almıştır. Alkol haricindeki içecekleri çok sevmezsin. Tatlıya hiç bulaşmazsın. Meyveye icmekten yerin kalmaz. İçki kullanmayan herkesi sıradan ve vasat bulursun. Anlayamazsın. Bir tane içmek kafi gelmez. Sonuna kadar devam edersin. Bazen sırf kuvvetini toplamak için bile duşa girecek gücünü bulmak için bile mutlaka birseyler içme ihtiyacın doğar.

Sadece içmeyi sevenleri seversin. Çünkü ortak noktanız vardır. Alkolikler bazen bencil bazen sevgisiz bazen dengesiz her daim kafası karışık olur. Ne duygusal oldukları bellidir ne de duyguları. Seks ile sevgiyi aynı yere koyarlar. Sevgiyi bilmez alkoliklerin büyük çoğunluğu. Sadece kendilerine acırlar. Kendisini seven insan böyle bir girdabın içine girmez. Ama bir sürü duygusal sapmanın sonucunda bu hastalığa yakalanmıştır. Bu konu derindir sayfalarca yazılır kitaplara konudur.

Ama iyi anlatılacak övülecek şeklinde değil. Alkolizmi en iyi anlatan kitaplar adsız alkoliklerin kitaplaridır. Detaylarıyla bu konu verilmiştir. Kişinin kendine tanıklığını sağlar. Eğer ki alkol ile başa çıkamıyorsanız en yakın bir adsız alkolik grubuna üye olun. Bireysel olarak seans almak isterseniz de bana ulaşabilirsiniz mail adresimden lütfen mail bırakın. Alkolizm ciddi bir hastalıktır. Alkolizm in altında neredeyse tüm duygu ve düşüncelerin hastalıklı olduğu ortaya çıkar. Genelde de bipolar kişiler bu hastalığa yakalanırlar. Tatminsiz kişilerin hastalığıdır. Sevgiyi bilmeyenlerin hastalığıdır. Yaşama bir gram bile güvenmeyenlerin hastalığıdır. Maalesef toplumda bircok insanin muzdarip olduğu da bir hastalıktır. Fazla alınmaya başlanmış her doz ruhsal ve fiziksel ölümdür. Korkarak değil bilinçli bir farkındalıkla tamamen yaşamınızdan çıkarmanız dileğiyle. Sağlıklı günler diliyorum.

Bireysel Koçluk Seansları

  • Regresyon (Geçmiş yaşam şifalandırması)
  • Dua ve hücre kodlama
  • İlişki koçluğu
  • Çakra dengeleme
  • Alkol bağımlılığı
  • Bireysel karma ve genetik karma şifalandırma
  • Deeksha ilahi enerji aktarımı (oneness blesing)

Spiritüel Psikolog Burcu Adal Köse

Mail: [email protected]

Telefon: 0530 489 47 77

Twitter: adalburcu

Facebook: burcuadalkose77

Instagram: buseburcu

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.05.2019 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24