MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor

Fenerbahçe Trabzospor maçı ile Süper Lig'de üçüncü hafta heyecanı devam etti. İki takımın da Milli Takım arasına galibiyetle girmeyi hedeflediği maçta kaleciler devleşti, taraflar 1-1'le birer puana razı oldu. Trabzonspor 5, Fenerbahçe ise 7 puana yükseldi.

02 Eylül 2019 Pazartesi 11:37
824 Okunma
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor

Süper Lig'de 3. haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk etti. Nefes kesen maçta taraflar sahadan Garry Rodrigues ve Caleb Ekuban'ın karşılıklı golleriyle 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır ve Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, inanılmaz kurtarışlarla maça damga vurdu.

Fenerbahçe'nin, Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı yenilmezlik serisi 48 maça çıktı. Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 23 Ağustos 1997'de 3-1’le alan Trabzonspor'un Kadıköy'de üç puan hasreti sürdü.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24