Hande Baladın yıkıldı! Filenin Sultanlarını bekleyen tehlike

FIVB Milletler Ligi'nde Silenin Sultanları, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 2-1 öne geçmesine rağmen Türkiye avantajını koruyamadı. Sultanlar'da öne çıkan iki isim Hande Baladın ve Cansu Özbay oldu. Öte yandan millileri bekleyen tehlike ortaya çıktı.

18 Haziran 2022 Cumartesi 13:11
1043 Okunma
Hande Baladın yıkıldı! Filenin Sultanlarını bekleyen tehlike

FIVB Milletler Ligi'nin ilk haftasını 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamlayan Filenin Sultanları ikinci haftanın ikinci maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi final setine taşıyan Sultanlar sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Türkiye'de öne çıkan iki isim Hande Baladın ve Cansu Özbay oldu. Öte yandan millileri bekleyen tehlike ortaya çıktı.

İLK MAÇTA İTALYA'YI DEVİRDİK
Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nde Ankara'da oynanan ilk hafta maçlarına oldukça formda başladı. Hande Baladın'ın yıldızlaştığı müsabakada A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya'yı set vermeden 3-0'la geçti.

ÇİN'E KAYBETTİK
A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilk hafta müsabakalarının ikinci maçında Çin'le karşı karşıya geldi. Çin'in etkili oyununa karşılık vermekte zorlanan Filenin Sultanları, parkeden 3-1 mağlup ayrıldı.

BULGARİSTAN'A SET VERMEDİK
Çin yenilgisi sonrası Bulgaristan ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, tıklım tıklım seyirci önünde muhteşem bir performans sergiledi. Ebrar Karakurt'un damgasını vurduğu mücadeleyi Milliler, set vermeden kazandı

ANKARA'DA MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
Ankara'da oynanan 4. maçta ise Milliler muhteşem bir geri dönüle imza attı. Filenin Sultanları 1-0 geriye düştükleri maçı çevirdi ve Belçika'yı 3-1'le geçti. Türkiye'de öne çıkan isimler İlkin Aydın ve Zehra Güneş oldu.

BREZİLYA'YA KAYBETTİK
Filenin Sultanları ev sahibi Brezilya karşısında ilk seti almasına karşın sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bierzlya'da öne çıkan isim ise Vakıfbank'ın da yıldız ismi olan kaptan Gabi oldu.

SIRBİSTAN'A FİNAL SETİNDE KAYBETTİK
Milliler Sırbistan karşısında ilk sete tutuk başladı. Sırplar üst üste aldığı sayılarla farkı açtı. Fark açılırken Guidetti'nin mola almayı tercih etmemesi dikkat çekti. Diğer organizasyonlardan farklı olarak VNL'de her takımın set başına bir mola hakkı bulunuyor. Farkı kapatmamıza izin vermeyen Sırbistan ilk seti 25-19 öne kapattı. Bu setin ardından milliler maça ağırlığını koydu. İkinci seti 25-15 ve üçüncü seti 25-20 önde kapatan Sultanlar mücadelede 2-1 öne geçti. Baş başa geçen dördüncü seti ise Sırbistan 25-22 kazandı ve müsabaka final setine uzadı.

Zehra Güneş'in smaç yüksekliği 3 metreyi buldu

Hande Baladın yıkıldı Filenin Sultanlarını bekleyen tehlike

7 SAYI FARKA RAĞMEN...
Final seti ise büyük mücadeleye sahne oldu. Millilerin 7 sayı fark açtığı setten galip çıkan taraf ise Sırbistan oldu. Bu sonuçla milliler Brezilya etabında ikinci, toplamda ise üçüncü mağlubiyetini aldı.

Hande Baladın yıkıldı Filenin Sultanlarını bekleyen tehlike

ÖZEL - Beşiktaş'ta 3 milyon euroluk kriz!

SÖZLEŞME FESHİ GÜNDEMDEÖZEL - Beşiktaş'ta 3 milyon euroluk kriz!Haberi Görüntüle

HANDE BALADIN YIKILDI
Filenin Sultanları'nda performansıyla öne çıkan iki isim Hande Baldın ve Cansu Özbay oldu. En kritik zamanlarda sorumluluk alarak öne çıkan Hande Baladın'ın çabası galibiyete yetmedi. Millilerde Hande Baladın 18 sayı ile en skorer isim oldu. Ebrar Karakurt 15, Meliha İsmailoğlu 13 ve Zehra Güneş 10 sayı kaydetti.

Sırbistan'da ise kaptan Bjelica Ana 18 sayı ile maçın sen skorer ismi oldu. Onu Lozo Sara 18 sayı ile takip etti.

DHA

Anahtar Kelimeler:
SporHande Baladın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24