Galatasaray’da sponsorluk anlaşmaları ve yeni stat ismi: Rams Park

Galatasaray, tarihi şampiyonluğun ardından sponsorluk anlaşmalarını artırarak önemli gelir elde ediyor. 15 günde 584 milyon TL gelir sağlayan sarı-kırmızılılar, stat ismini de taraftar oylaması sonucunda 'Rams Park' olarak değiştirdi.

13 Temmuz 2023 Perşembe 10:34
451 Okunma
Galatasaray’da sponsorluk anlaşmaları ve yeni stat ismi: Rams Park

Galatasaray’ın cumhuriyetin 100. yılında elde ettiği tarihi ve görkemli şampiyonluk her açıdan kulübün geleceğini çizecek gibi…

Takımın yıldızları korunacak, yenileri kadroya eklenecek, üst üste şampiyonlukların kazanılacağı yeni bir dominasyon dönemine başlamak için her şey yapılacak.

4 SPONSORLA PARA BASILDI

Bunun bir adımı olarak da yönetim, sponsorluk anlaşmalarına eğildi. 27 Haziran'dan bu yana açıklanan dört işbirliğiyle adeta para basıldı. Stadın ismi değişti.

Forma göğüs reklamı için yerel ve ulusal organizasyonlara farklı sponsorlar bulundu. Sağlık sponsoru dahi yenilendi. Son 15 günde atılan imzaların bir senelik karşılığı 584 milyon TL yani yaklaşık 20.2 milyon Euro…

ONUN ADI ARTIK RAMS PARK

Rams Global, sosyal medya üzerinden taraftarlarına ‘Stadın yeni ismi ne olsun' diye sordu. Yüz elli bini aşkın oy kullanıldı. İki seçenekten Rams Park yüzde 75, Rams Stadyumu yüzde 25 oy aldı. Stat isminin başında Ali Sami Yen Spor Kompleksi ifadesi yer alacak.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24