Filenin Sultanları yarı finalde! Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, rakip kim oldu?

CEV Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Polonya karşısında da 3-0'lık üstünlük elde ederek 7'de 7 yaptı. Yarı finale yükselen Filenin Sultanlarının rakibi merak konusu oldu. Şampiyonada Final Four mücadelesi Belgrad'da gerçekleşecek. Peki, Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

01 Eylül 2021 Çarşamba 13:14
607 Okunma
Filenin Sultanları yarı finalde! Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, rakip kim oldu?

A Milliler çeyrek finalde Polonya'yı mağlup ederek yarı final biletini aldı. Filenin Sultanları, 3-0 kazandıkları oyunun ardından yeni rakibini bekliyor. Yarı finaldeki rakibimiz ise Sırbistan - Fransa karşılaşması ile netlik kazanacak. Filenin Sultanları yarı final maçına dair ayrıntılar haberimizde...

TÜRKİYE YARI FİNAL MAÇI NE ZAMAN

TÜRKİYE YARI FİNAL MAÇI NE ZAMAN? 

Filenin Sultanları, Polonya karşısında da muhteşem performans sergileyerek 3-0 oyunun kazananı oldu. Yarı finale gitme hakkı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı final maçı 3 Eylül Cuma günü  Belgrad'da yapılacak. 

Takımın 4'lü finalde rakibi ise henüz belli değil. Rakip, 1 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek Sırbistan - Fransa maçı sonrası netleşecek. Sırbistan - Fransa voleybol maçı da TRT Spor 2, TRT Spor Yıldız kanallarından canlı olarak takip edilebilecek.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 01.09.2021 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24