Fenerbahçe'de ayrılık çanları! Pereira ısrarcı olmayacak... "Bal yapmayan arı gibi..."

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin Giresunspor ile oynadığı maçta kaptan olarak sahaya sürdüğü Mesut Özil için 'liderim' mesajı verdi. Öte yandan Fenerbahçe'nin çok umutlu olduğu genç isim henüz bekleneni veremedi.

10 Ağustos 2021 Salı 09:54
622 Okunma
Fenerbahçe'de ayrılık çanları! Pereira ısrarcı olmayacak... "Bal yapmayan arı gibi..."

Spor Servisi / Süleyman ARAT - Sarı lacivertlilerde Mesut Özil, ilk kez Gustavo sahadayken kaptan çıktı. Bu Pereira’nın onu takımın lideri olarak ilan etmesi olarak algılanmalı. Özellikle ilk yarı eski günlerini anımsatan 3 güzel pas ve güzel bir duran top vuruşu yaparak klasını konuşturdu.

Bu yıl Özil formunu bulursa Pereira’nın eli çok rahatlayacak.

PELKAS: Gene çok çalıştı, takımın en iyilerinden biriydi, son yıllardaki en doğru transferlerden biri olduğunu gözler önüne serdi.

SERDAR AZİZ: Oyuna girip, defansı toparladı lige ‘üçlü defansta da ben oynarım’ dedi.

SERDAR DURSUN: Oynadığı hazırlık maçları içine en verimli 65 dakikasını oynadı. Attı, attırdı, alkış aldı.

FERDİ: Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Defansif yönü çok zayıf, hücumda ise bal yapmayan arı gibi. Pereira dörtlü defansın solunda onda ısrar edeceğini hiç sanmıyorum.

HOCANIN FiKiRLERiNE AYAK UYDURMAYA ÇALIŞIYORUZ

F.Bahçe’nin Giresun karşısında son golünü atan Enner Valencia, Vitor Pereira’nın yeni sistemine alışmaya çalıştıklarını söyledi.

Maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Hazırlık dönemi çok iyi geçiyor, çok çalışıyoruz. Yeni hocamızın fikirlerine adapte olmaya çalışıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede hocamızın fikirlerine ayak uydurmaya çalışıyoruz” diyen Ekvadorlu futbolcu forvet oynarken daha mutlu da söyledi. Tek hedefin şampiyonluk olduğunun altını çizen Valencia, “F.Bahçe her sezon şampiyonluk hedefiyle başlar. Elimizden geleni yapacağız, oyuncular olarak hazır olmalıyız, sorumlulukların bilincinde olmamız gerek. Çok iyi bir sezon geçirmeliyiz” değerlendirmesini yaptı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24