Bio Enerji Uzmanı Necdet Uzun'u Tanıyalım

02 Ocak 2023 Pazartesi 14:36
2417 Okunma
Bio Enerji Uzmanı Necdet Uzun'u Tanıyalım

Necdet Bey öncelikle sizleri tanıyabilir miyiz?

1- 1972 Tokat doğumluyum. 1998 yılında Bioenerji Uzmanlığına başladım. Daha sonra Fizyoterapi eğitimi alarak alternatif tıp alanındaki başarısını yükselttim. Bioenerji uzmanlığı alanında uzun yıllar araştırmalar yapmış biri olarak, tecrübelerimi şifa seansları ve bioenerji eğitimleri olarak 2002 yılında alternatif enerji tıp alanında faaliyet gösteren Bioenerji Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdum. Bioenerji uzmanlığında kendimin geliştirdiği teknik ve uygulamalar ile bugüne kadar binlerce kişiye ruhsal, zihinsel, fiziksel hastalıkları için uzaktan ve yüz yüze seanslar yapmış, şifalanmalarına vesile oldum. Halen uzaktan seanslar ile insanların şifasına ve mutluluğuna ortak oluyoruz. Hem de Bioenerji eğitimlerinde etkin, nitelikli, etik uygulamalar yapabilen, bioenerjinin sırlarına vakıf olan kursiyerler yetiştirmeye devam ediyorum.

Bioenerji tam olarak nedir? İnsanlar üzerinde etkileri nelerdir?

2-Evrensel enerji ya da yaşam enerjisi diyebiliriz. Tabi bu arada bioenerji uzmanının görevi nedir diye sorarsanız, evrenden aldığı şifa enerjisini düşünce gücü ile uzaktan veya birebir seanslar ile danışanın bedenine aktaran kişiye diyoruz. Bioenerji 1976 yılında Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tamamlayıcı tedavi yöntemlerinden birisi olarak kabul edilmiştir. Bioenerji ülkemizde de resmi olarak alternatif tedavi metotlarından biri olarak kabul edilmiştir. Bakanlar Kurulu 02.11.2011 tarihli 28103 sayılı resmi gazetede yayınlanan kararname ile tamamlayıcı alternatif tıp uygulamaları (Bioenerji) kanunu kabul etmiş, KHK/663/8. Madde G fıkrası ile Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmetlerine dâhil etmiştir. Bioenerji en yaygın kullanılan tamamlayıcı enerji tıbbı tekniğidir. Bioenerji günümüzde yaygın olarak akut ve kronik tüm rahatsızlıklarda kullanılır. Günümüzde birçok şifa sistemi olmasına rağmen, bioenerji en çok talep gören enerji çeşididir. Diğer enerji şifa sistemlerinde, kişinin yaşam sürecinde tekamülündeki sınavlardan arınması gerekirken bioenerji içinde bulunduğumuz süreci kolaylaştırır. Pozitif kolay çabasız yaşam akışı sağlar.

Bioenerjinin domino taşlarının sıralaması nedir?

3- Hastalıklar, fiziksel semptomlar olarak tezahür etmeden önce enerjilerimizde ortaya çıkar. Hastalıkların %90 psikolojiktir. Olumsuz duygu ve düşüncelerin fizik bedene hastalık olarak yansımasından kaynaklanmaktadır. %10'u ise genetik, Çevresel faktörler, kaza, doğuştan veya sakatlanma, gibi durumlardan oluşmaktadır. Olumsuz duygu ve düşünceler ciddi hastalıklara yol açabilir. "Aklı ve ruhu zehirler" . Bu da vücudunuzun enerji giriş çakralarını ve enerji dolaşım sisteminizi bozar. Enerji sisteminin bozulduğu yerde ve noktalarda hastalık baş gösterir. Depresyon, panik atak, anksiyete vb. sayamayacağımız kadar ruhsal ve fiziksel hastalıklara, doku ve organ kaybına sebep olabilir. Var olmak ve çevremizdeki dünyayla etkileşim kurmak için enerjiye ihtiyacımız vardır. Aldığımız gıdalar dokuları yenilememize ve vücudumuzu "inşa etmemize" yardımcı olur. Ancak bu açıkça bizim için yeterli değildir. Gıdalardan varoluş için enerjinin sadece % 20'sini aldığımıza dair bilimsel araştırmalar vardır. O halde geri kalan %80 enerjiyi nereden alıyoruz? Tabii ki çakralarımızdan. Çakralarımız elektromanyetik alanla çalışırlar ve vücudumuz için gerekli olan enerjiye dönüştürürler.

Eğitim veriyor musunuz? Ve ne kadar süreli?

5- Eğitimlerimiz hem bilimsel hem de dini ritüellere uygun olarak titizlikle hazırlanmıştır. Yüz yüze eğitimlerimiz her ay belirlenen bir haftasonunda 2 gün olarak yapıyoruz. Ayrıca yüz yüze eğitimlerimize katılamayanlar için hazırladığımız videolu eğitim setimizde vardır. Online eğitimlerden çok daha etkili ve öğretici bir settir.

Bioenerji uzmanı sertifikalarını ne koşula göre, hangi üniversitelerden temin ediyorsunuz?

6- Eğitimlerimizde hem bioenerji uygulayıcılığı hem de bioenerji uzmanlığı eğitimini bir arada veriyoruz. Bu sayede katılımcılar bioenerjinin tüm sırlarına vakıf oluyorlar. Üniversite onaylı E-devlette görünür 2 sertifika veriyoruz. Başarımızın esasını teşkil eden aile ocağı olmamız ve el almamızdır. Eğitimlerimizde el verme işlemini, şifacılığın ocak yoluyla devamını ve çoğalmasını sağlamak, bu sayede el verilen kursiyerlerin şifa odaklı çalışmalardaki başarısını artırmaktır. Sertifikalar ise bu alanda sertifika vermeye yetkili olan, dönemsel olarak da boşluğa göre değişik üniversitelerden temin ediliyor.

Seanslarınızın uygulama yöntemleri nelerdir?

7- Seans sayımız 7’dir ve her gün aynı saatte seansa alıyoruz. Sadece kronik hastalıklarda 10 seans yapılıyor. Seanslarımızda danışan hangi şikayette gelirse gelsin, ruhsal, zihinsel ve fiziksel bütüncül şifa seansları yapıyoruz. Seanslarımızda yaptığımız uygulamalar su şekilde;

Ruhsal, zihinsel ve fiziksel tüm hastalıklara şifa çalışması

• Çakra dengeleme, hizalama ve uyumlama çalışması

• Aura onarımı ve güçlendirme İşlemi

• Travmaları şifalandırma

• Anne karnı şfası

. Atalarınızdan gelen karmik bağları (Aile Dizimi) şifalandırma

• Bolluk / Bereket çalışması ve blokajların kaldırılması

• Sevgi Frekansı Yükseltme

• Meditasyon ve olumlama çalışmaları

• Enerji (Yıldız) yükseltme uygulaması

. İnsanlarla olan ilişkileri şifalandırma

• Eril- Dişil dengeleme vb. uygulamalar

Unutmayın! Ruhsal, zihinsel ve fiziksel hastalıklarda ancak bütüne çalışma yapıldığında etkili ve kalıcı olur.

Seans sonralarında alınan etkileri nasıl ölçümlendiriyorsunuz?

8- Seans sonunda danışanlarımıza şifalanma ölçüsünü % olarak soruyoruz. Zaten seanslarımızda hastalıkların şifasına vesile olma oranımız & 70 üstüne çıkıyor.

Günlük yaşamanızı bu durum etkiliyor mu? Enerjinizi nasıl kontrol ediyorsunuz?

9- Biz işimizi severek yapıyoruz. İnsanların şifasına ve mutluğuna ortak olduğumuz için bizi çokta fazla etkilemiyor.

Peki insanlarda ki etkinizin dışında kendinize uygulayabiliyor musunuz?

10- Kendimi zede bioenerji seansları bazı aralıklarla yapıyoruz. Bu sayede enerjimizi devamlı yüksek tutyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.01.2023 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.