ZEPLİN CAR Araç Kiralama da Son Nokta !

2001 yılında Hakan Sevim tarafından Antalya’da kurularak 15 aracı ile hayatına başlayan Zeplin Car Rental, bugün Türkiye’nin 73 noktasında 18.000’e yaklaşan aracıyla kurumsal firma ve personellerine özellikli hizmet veren bir araç firmasıdır.

07 Ocak 2021 Perşembe 15:56
1686 Okunma
ZEPLİN CAR Araç Kiralama da Son Nokta !

Yenilikçi çözümleriyle sektörüne öncülük eden, %100 Türk sermayesi ve sağladığı istihdam ile ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan, günlük ortalama 2.000 araç kiralaması gerçekleştiren, günlük ve kısa dönem araç kiralamasında uzmanlaşmış ‘’Türkiye’nin Oto Kiralama Firması’’ olarak adından bahsettirmeye devam etmektedir.

2005 yılında fark yaratan projeleri ile ‘’Zeplin Kurumsal Üyelik Sistemi’’ hayata geçirerek kurum ve kuruluşların kısa dönem araç kiralamalarında özellikli hizmet ile buluşması sağlamıştır. Bu sayede hizmet çeşitliliği, kalitesi, araç filosu, müşteri memnuniyeti, konularında önemli gelişme sağlayarak, günlük ve kısa dönem araç kiralamada sektöründe büyük ivme kazanmıştır.

İlave olarak projeler kapsamında en iyi hizmeti, en uygun maliyetle sunmak amacıyla yine bir ilke imza atarak ‘’Zeplin Car Oto Yıkama ve Ekspres Servis’’ istasyonlarını başarı ile hayata geçirilmiştir.

Size değerli müşterileri için https://www.zeplincar.com/ web sitesinde online araç kiralama yapabileceğiniz ve sorularınızın karşılığını bulabileceğiniz şekilde en iyi hizmeti vermektedir.

Ayrıca telefonlarınıza ‘’Zeplin’’ uygulaması yüklemeniz halinde araçlara daha kolay ulaşmanız mümkündür.

İletişim Bilgileri;

Müşteri Hizmetleri 0850 800 01 34

Telefon: 0212 273 24 00

instagram: @zeplincar

Mail adresi: [email protected]

Adres: Esentepe, Kore Şehitleri Cd. No:38, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.01.2021 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.