Türk KızılayEyüpsultan Şube Başkanlığı "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" vesilesiyle Rami Cuma Mahallesinde gönüllüleriyle kitap dağıtımında bulundu.

11 Kasım 2020 Çarşamba 14:21
569 Okunma
Türk KızılayEyüpsultan Şube Başkanlığı "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" vesilesiyle Rami Cuma Mahallesinde gönüllüleriyle kitap dağıtımında bulundu.

Siz Gülün Ki Dünya Gülsün

Özellikle pandemi döneminde çocuklara yönelik yaptığı projelerle adından söz ettiren TürkKızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" nda yine çocukları yakın zamanda sokak hayvanları için yaptığı projeyle gündeme gelen Türk KızılayEyüpsultan Şube Başkanlığı "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" vesilesiyle Rami Cuma Mahallesinde gönüllüleriyle kitap dağıtımında bulundu.

Projenin devam edeceğini belirten mahalle sorumlusu Berk Can Gürel'le çocuklar arasında renkli diyaloglar yaşandı.

Gönüllüler yakın zamanda Kovid'e yakalanan Şube Başkanı Hakan Nergis için de "Bizi bir araya getiren başkanımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, en yakın zamanda yeniden sahada omuz omuza olmayı temenni ediyoruz", ifadelerini kullandı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.11.2020 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.